More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


  Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!
 
Dramanol
 

 

Biography / Biographie

Teksten / Lyrique

Foto's / Images

Video / Vidéo

CD & DVD (Meer info volgt later / Plus d'information suit plus tard)Biography / Biographie

Vanwege de energieke stemming van de leden, heerst er altijd een soort gezellige sfeer overal waar ze komen. Ze brengen de (drama) overal waar ze komen, hierbij werd de nol toegevoegd vandaar het Woord “Dramanol”. De (nol) is afkomstig van het woord ethanol die gebruikt wordt als energiewekker in diverse grondstoffen.

In 2002 besloten een groep jongeren uit arnhem tegen elkaar te rappen uit verveling en begonnen zichzelf dramanol te noemen.
In 2004 dachten Qriz en Biginsh dat ze het wel verder konden schoppen dan alleen een hobby. En besloten de naam “Dramanol” te gebruiken die in 2002 door hun en enkele vrienden was onstaan. Dus kwamen ze op het idee om zelf een liedje te gaan maken, dit liedje werd meteen opgenomen en naar enkele vrienden en bekenden verstuurd. Door pure toeval kreeg een bekende promoter dit liedje ook te horen Hij nam contact op met Biginsh en vroeg hem of hij geinterreseerd was in een optreden. Op het eerste Bin Baila party op 20 augustus 2004 in The Level te Arnhem, wat een daverende succes was. Hierna volgde een reeks optreden door diverse steden in o.a. Arnhem, Tilburg, Emmen, Almere, Amsterdam, Utrecht, Lelystad en Harkstede.

En daaruit is Dramanol ontstaan zoals we die nu kennen bestaande uit 7 actieve leden die elke maand ergens in nederland een dramatische en vlammende show geven ..


Teksten / Lyrique

muziek sample


Foto's / Images


Video / Vidéo

Videoclips van optredens


CD & DVD

Meer info volgt later / Plus d'information suit plus tard

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be