Last update :
19/02/10 0:36

 

 DJ Chen
Dj Gran-D

 

 

Loading...
Loading...


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Gezocht mensen die teksten kunnen vertalen van Engels en Spaans
naar het nederlands en frans, Interesse, mail ons. info@reggaeton.be

Nous recherchons des personnes qui pourraient traduire des textes en Anglais et Espagnole au Néerlandais ou/et Français. Si vous êtes intéressé, envoyez nous un mail. info@reggaeton.be

1 november 2006
Reggaeton in Cafe local in Antwerpen

Zaterdag 4 november salsa fiesta in cafel local te antwerpen, op het programma die avond.

21u15: workshop reggaeton door Jami Jaris
23u00: Live optreden van "que beno que son" (merengue/salsa)
01u00: optreden van "Orquesta Pegasaya" (Salsa/merengue/zouk/reggaeton)

meer info: http://www.cafelocal.be/

16 oktober 2006
Foto's Mega Salsa Tilburg

De foto's van de zeer geslaagde Mega Salsa in Tilburg staan online. De foto's kan je bekijken via deze link.

 

Reageer op het forum

16 oktober 2006
tego Calderon

LET OP: Concert van TEGO CALDERON gaat niet meer door op 10, 17 november.

Concert gaat "MISSCHIEN" plaats vinden op Vrijdag 8 december. Reden hiervoor is dat Don Omar aan Tego Calderon heeft gevraagt om bij hem als voorprogamma te staan in The Madison Square Garden NY.

Dus nogmaals:
Concert gaat "MISSCHIEN" plaats vinden op Vrijdag 8 december.
Binnenkort meer info hierover

Reageer op het forum

16 oktober 2006
Luny Tunes - Los benjamins

Een snel berichtje over een liedje dat al dagen in mijn hoofd zit. "Noche de Entierro (Nuestro Amor)" is de verslavende nieuwe single van reggaeton topproducers Luny Tunes, op het album Los Benjamins.

De lijst met gastrappers op het liedje is indrukwekkend: Daddy Yankee, Wisin & Yandel, Zion, Hector 'El Father' en Tony Tun Tun. Die laatste is eigenlijk een merengue-zanger, maar net zijn inbreng maakt dit tot een uitzonderlijk liedje - hij kan namelijk Zcht zingen. Blijkbaar herinnerden Luny Tunes (en hun nieuwe protégé Tainy) zich het succes van "Mayor Que Yo", de hitsingle van hun vorige album Mas Flow 2.

Want ze hebben exact hetzelfde principe gebruikt: een goeie zanger voor het refrein, een verzameling sterren voor de raps, en een lekkere beat onder het geheel. Maar recyclage of niet, "Noche de Entierro" klinkt zomers, fris (de panfluit-sample!) en ver-schrik-ke-lijk catchy. Dus het is spijtig dat de rest van het album zwaar teleurstelt. Een nieuw album van Puerto Rico's meest befaamde producers is altijd groot nieuws, want doorheen de jaren hebben ze een ijzersterke reputatie van vernieuwing en innovatie opgebouwd.

Maar buiten "Noche de Entierro" is er niet één liedje op Los Benjamins dat mijn aandacht kan trekken. Veel macho-gebrul, een paar leuke blips en bieps, maar niks nieuws onder de zon. Zelfs de zwaar gehypte collaboratie met de Mexicaanse soapsterren RBD klinkt gewoontjes, ongeïspireerd. Maar blijkbaar is het latinopubliek de testosteron-beladen perreo nog niet beu: Los Benjamins staat bovenaan alle hitlijsten.

Voor mijn portie tropische beats zet ik toch liever nogeens The Underdog van Tego Calderon nog eens op... Reggaeton mp3's te beluisteren op La Onda Tropical, de latinomuziek blog. Luny Tunes & Tainy ft. Daddy Yankee, Wisin y Yandel, Zion, Hector 'El Father' & Tony Tun Tun - Noche de Entierro (Nuestro Amor)
Luny Tunes & Baby Ranks ft. Daddy Yankee, Wisin y Yandel, Hector 'El Bambino' & Tony Tun Tun - Mayor Que Yo
Nelly Furtado ft. Calle 13 - No Hay Igual
Tego Calderon ft. Oscar D'Leon - Llora, Llora
Tego Calderon ft. Don Omar - Chillin'
Tego Calderon - Llevatelo Todo
Wisin y Yandel ft. Hector 'El Father' - El Telefono
Ñejo ft. Tego Calderon - No Quiere Novio
Don Omar - Salio El Sol

bron: http://laondatropical.blogspot.com

Reageer op het forum

11 oktober 2006
Mega Salsa met reggaeton in Tilburg


Op zaterdag 21 oktober vanaf 21 uur zal in Tilburg, in The Gallery aan de Heuvelring 37 een Mega Salsa met Latino mix plaatsvinden. Er zal in een van de zalen ook een reggaeton te horen zijn. In de andere zalen draaien andere bekende Latin Deejays. Voor dit evenement hebben we vrijkaarten.

Stuur een mailtje met je naam en adres en de vrijkaarten liggen klaar aan de kassa. Maximum 2 per persoon. wedstrijd@reggaeton.be


Meer info vinden jullie op de site van copacabana: http://www.copacabanapromotie.com

Reageer op het forum

9 oktober 2006
REGGAETON BEATS VOLUME 3 IN DE MAAK !

Na 2 succesvolle delen gaat DJ Glenn B, grondlegger van de Reggaeton en Bubbling sound in Nederland van start met de productie van Reggaeton Beats Volume 3 !

De bedoeling van het derde deel in de Reggaeton Beats serie is meer grote reggaeton artiesten op dit album te zetten als de vorige delen.
Aan de vorige delen hebben ook al grote artiesten meegewerkt als: Don Omar, Immorales, K-Liber, General B en vele anderen.

De release van dit album is gepland op half november, zodat iedereen ‘al swingend’ richting het eind van het jaar kan gaan !!!

Het album word dit keer grootser gepromoot als de vorige 2 edities, 40 spots op TV zender The Box, 60 spots op radio zender Slam!FM, banner reclame op www.partypeeps2000.com en www.feesjuh.nl en diverse clubpromoties.

Voor de CD Release party’s is de organisatie in onderhandeling met meerdere locaties in Nederland, zo zal er in elk gedeelte van het land een groots gepromote ‘CD Release Party’ gaan plaatsvinden.

Hierover hopelijk binnenkort meer informatie !

Reggaeton Beats Volume 3 word verzorgd en uitgebracht door Cloud 9 Music i.s.m. B-Bass Music & Events Group

Beluister een snapshot van DJ Glenn B's nieuwe single ‘How Bizarre' (i'm gonna get you) klik hier om deze track te beluisteren !!!

Deze track is tevens de thema song van de nieuwe Reggaeton Beats CD en zul je in alle commercials op radio en TV gaan horen ... binnenkort gaat DJ Glenn B en het team van reggaeton Beats ook een nieuwe videoclip opnemen van deze single !!!

Reageer op het forum


Al het nieuws van de vorige maanden kan je bekijken via deze link 

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!  

 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

iTunes - 2 miljoen nummers om te beluisteren, te kopen en te downloaden

© Reggaeton.be 2005 - 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!