-:: www.Reggaeton.be ::- De dominicaanse reggaeton kan rekenen op nieuwe vertegenwoordigers.

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
De dominicaanse reggaeton kan rekenen op nieuwe vertegenwoordigers.
 

 

De groep combineert verschillende genres van reggaetón met de stemmen van Anónimo, Cash, Botella, el Padrino y Conectionenwoordigers.

De rapper Papi Sanches wilde gebruik maken van zijn kennis in de muziek en heeft aangeboden “peetvader”te zijn van een groep jongeren met talent voor rap, hip-hop en reggaeton;
Resultaat van deze samenkomst is de groep “Sanches Family” die de tongen nu al losmaakt met themas als La Confusion (De verwarring), beter bekend als El Telefono (de telefoon).

Sanches Family bestaat uit vijf jongeren uit onze omgeving,onze buurten . Met hun gave om te schrijven, zetten ze hun belevenissen om in muziek.

Hun eerste cd is inmiddels uit: Saches Family Primera Parte. Daarvan zijn de themas La Confusion en Sanky Panky al regelmatig op de radio te horen, en deze zijn goed ontvangen bij de luisteraars, aldus enkele populaire reggaeton zenders.

Christian Gutierrez (Botella), Cándido Ramírez (Anónimo), Carlos Báez (Cash), Carlos Manuel Mosquea Zarzuela (El Padrino) en Manuel Bobadilla (Manuel Conection) ,de zangers van deze groep, hebben als voornaamste doel om een hoogstaande Dominicaanse band te vormen met een internationale uitstraling. Hun inspiratie komt van de straat, waar ze geboren zijn en opgroeiden en die hen lange tijd enthousiast publiek leverde.
Vandaag kan, dankzij de steun van Papi Sanchez en zijn platenmaatschappij, een veel groter publiek gaan genieten van hun muzikale kunsten.

Hun eerste muzikale voetsporen waren in Hip Hop Underground. Vastberaden om groot te worden en om de Dominicaanse Republiek op de kaart te zetten, benadrukken zij dat ze de beste vertegenwoordigers zijn van het genre Reggeaton en danken Papi Sanches voor zijn steun.

Cándido Ramírez (Anónimo) geeft aan dat ze Reggaeton maken met een Dominicaamse stempel, nog dominikaanser dan de Yuca (soort aardappel):
“We zijn als familie, al meer dan 15 jaar bij elkaar. Ons doel is om de wereld te veroveren, ‘pa madá la funda’”, zegt hij en legt uit dat dat geld sturen betekent.

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be