-:: www.Reggaeton.be ::-

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Zion y Lenox Split
 

 

Zion verzekerde ons dat problemen op het zakelijke vlak de oorzaak zijn van het uit elkaar vallen van het duo en dat er geen persoonlijke problemen aan ten grondslag liggen.

Tijdens een nostalgisch en tevens vrolijk (vanwege hun succesvolle muzikale carriere) samenzijn, heeft de rapper Zion uren gesproken met zijn compaan Lennox in een hotel in New York, waarschijnlijk om hun professionele relatie te beeindigen en als goede vrienden uit elkaar te gaan.

Zion ontkent de beweringen dat ze als vijanden uit elkaar zouden zijn gegaan.. Volgens hem is van zoiets nooit sprake geweest en is er een enorme vriendschappelijke band tussen de twee.

‘Hij is als mijn broer. Er is geen sprake van oorlog tussen ons, ik wil niet dat men dat denkt’, bevestigde Zion, die bijna vier jaar met Lennox een duo vormde.

Ondanks het feit dat ze geen duo meer vormen hebben Lennox en Zion op hun agenda nog verschillende muzikale verplichtingen staan, zoals de opname van hun laatste cd samen evenals een concerttour door de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika.
Félix Ortiz (Zion) vertrouwt ons toe: ‘Lennox en ik hebben behoorlijk wat uren samen zitten praten. We hebben teruggekeken, vanaf de tijd toen we beiden net begonnen.’
Er aan toevoegend:"We probeerden te achterhalen op welk moment we geen eenheid meer vormden zoals voorheen, op welke momenten we elkaar hebben laten zakken en de ander hebben teleurgesteld. Dat bleken er maar weinig te zijn geweest

Zion: "we zijn allebei gek op elkaar, het is niets persoonlijks..Maar we willen beiden ons eigen ding en geven niet toe..Samen komen we er niet uit, ondanks dat we samen zoveel bereikt hebben. Als duo worden we begrensd in onze persoonlijke mogelijkheden en wensen.

De scheiding van het duo is voor Zion ‘iets voor ons beider welzijn en niet zoals wel eens is gebeurd bij andere duo’s die twistten. We hebben veel gereisd en dat kan mensen ertoe aanzetten dingen te verzinnen en toe te voegen die er niet zijn.

In april verliep het contract van zowel Zion als Lennox bij platenmaatschappij White Lion, waar zij al drie jaar waren ondergebracht. Onder het label van deze maatschappij brachten ze de albums "Motivando la yal" en "Motivando la yal: Special Edition" uit.

Op de beweringen dat hij nu wel gek zal worden van het ontwaken in discotheken zegt hij: ‘dat ik een feestbeest ben moge duidelijk zijn’

Zion:"maar ik ben een jonge vent van 24, in mijn vrije tijd mag ik doen wat ik wil en dat doe ik met mijn eigen geld en niet met dat van een ander".

Bezorgd om hun fans.

Ook al zijn ze lachend uit elkaar gegaan, toch zijn ze enigszins triest gestemd. Ze realiseren zich dat hun fans, die hen altijd trouw zijn geweest, zullen worden getroffen door deze scheiding.
"De fans zijn gek van Zion & Lennox. Het enige negatieve punt van deze polemiek is dat het ons publiek treft. We zijn altijd begaan geweest met onze fans. We vinden het niet leuk als er negatieve praatjes worden verspreid. We hebben ons altijd verre van schandalen gehouden"

Van de hand van José "Pompi" Vallejo

Zion heeft zijn platenlabel Baby Records opgericht en heeft daarbij de hulp ingeroepen van impresario José "Pompi" Vallejo via diens bedrijf Xtreme Management..

"Ik ben heel zeker van al het positieve dat Pompi zal bijdragen aan Baby Records. En we zullen samen meer dingen kunnen bereiken. Iedereen weet dat de man doet wat hij zegt", verzekert de huidige directeur ons, die een appartement heeft gekocht in Long Island, NY. Zo probeert te werken aan een internationale carrière.

Tussen eind augustus en begin september zal Zion zijn nieuwe album "La Factoría Del Flow" lanceren, Met daarop de nummers "Fantasma", vertolkt door hem zelf en "Sorpresa", vertolkt door het duo Arcángel & De la Ghetto.

Pompi Vallejo, die ook de successen vertegenwoordigt van Arcángel & De la Ghetto, zal zich bezig houden met de lancering en promotie van het album"La Factoría Del Flow" met aan zijn zijde José "Junito" de Diego.

Aan dit album zullen Daddy Yankee, Jomar, Tito "El Bambino", Julio Voltio, Ivy Queen en Alexis & Fido hun steentje bijdragen.


 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be