-:: www.Reggaeton.be ::- Het geschreeuw van de mensen voor Wisin & Yandel

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Het geschreeuw van de mensen voor Wisin & Yandel
 

 

Het geschreeuw van de mensen voor Wisin & Yandel tijdens hun eerste bezoek in Mexico was ongelooflijk. 120 duizend mensen waren aanwezig in het Plaza Zócalo, ze zongen allemaal hun reggaeton tracks mee, en dit zonder in dit land promotie te hebben gedaan.


Na zich te presenteren in het Mexicaanse zendstation Digital 99.,vertelde Wisin in een reportage aan Primera Hora, dat het warme ontvangst van de Mexicanen hun sterk had geraakt, ze hadden zelfs verlangens om te huilen zo sterk ze geëmotioneerd waren
‘Men had verlangens om te huilen omdat 120 duizend mensen is een zeer groot publiek. Deze hoeveelheid vertegenwoordigt ongeveer 10 arena’s. Onze huidige prioriteit is om in Mexico te werken en in Spanje, dit met de steun van de platenlabel (Machete Records) verteld José Luis Morera, beter gekend als Wisin’.


Wat hen ook sterk had geraakt was het moment waarop een fan verscheen in de massa mensen en hun een Azteekse vlag gaf, de vlag die hij had wanneer hij het succesliedje RAKATA interpreteerde.
Boven de emotie vertelde de grote dichter van Cayey dat ze eveneens veel angst hadden, ze wisten niet wat er ging gebeuren in Tarima omdat zij daar nieuw zijn !


Na deze onverwachte steun van het publiek, herdachten Wisin en Yandel hoe ze hun loopbaan waren begonnen, acht jaar geleden.


In deze show hebben ze de tracks ‘Mayor que yo’; ‘Mami no me dejes solo’; ‘Rakatá’ en ‘Llamé pa verte’ gezongen.
Wisin vertelde dat deze ervaring hun eveneens de kans gaf om zanger en filmster Ricardo Arjona te kennen. Ricardo feliciteerde Wisin & Yandel voor hun verrichte werk in de Reggaeton generatie.


Ze zijn verbaasd door de warme steun van de Mexicanen, omdat Mexico een land is die vooral naar Rock luistert. Reggaeton begint er zich beetje bij beetje te vestigen. Dit dankzij Daddy Yankee en Wisin & Yandel.
Wat zijn muzikale loopbaan betreft heb ik alleen maar respect, deelt hij mee! Er zijn veel grote dingen gebeurd voor ons en Mexico is een van deze. Men heeft Mexico door de grote deur betreedt.


Boven dien is Ricardo Arjona ook genoemd als ‘het duo van de geschiedenis’. Ze hebben het podium tegenover de kathedraal gedeeld met Kumbia Kings, 5ta Estación, Molotov en vele andere artiesten.

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be