-:: www.Reggaeton.be ::- Nieuwe talenten ontdekt voor "Sangre Nueva 2"

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Nieuwe talenten ontdekt voor "Sangre Nueva 2"
 

 

De talentvolle producer, Naldo, was opgetogen met de grote opkomst op de afspraak van ongeveer 50 jongeren, gisteren, dinsdag, in “la Oficina del Desarrollo para la Juventud de Ponce”. Hij ontdekte er toekomstige reggaeton-artiesten, die al een eigen stijl, en een goede stem hadden.

“Ik ben zeer tevreden, want het was geweldig", zegt de maker van de Cd’s “Sangre Nueva" en "Sangre Nueva: Special Edition", die de hele namiddag met de deelnemers bezig geweest was.


Begeleid door, onder andere, zijn medeproducers Nesty "La Mente Maestra", Víctor "El Nasy" en DNA; en de rappers Ñejo en Dálmata, werden de zangproeven gedaan voor de nieuwe groepen die op de CD "Sangre Nueva 2" zullen verschijnen.
Deze audities, de eerste die plaatsvonden, werden eerst uitgesteld vanwege een subsidiestop van de regering.
Naldo, die naast zijn makkers op een tafel zat, evalueerde zorgvuldig de kandidaten.


Naargelang de voorkeur van elke jongere, werd een track met het ritme van hun keuze gedraaid, zelfs al was het een bolero.


Fernan, een jonge kerel in een rolstoel, maakte een diepe indruk op Naldo, vanwege zijn talent als componist en uitvoerder. Hij klonk als dichter en rapper Gallego.


De talentenjacht was niet bedoeld voor kinderen, maar toch verscheen plots Jonathan, met wie de producer een album, dat op deze markt gericht is, wil opnemen: "Sangre Nueva Kids".


“Hoewel de inschrijvingstermijn al verstreken is, zal men de eerste 25 personen, die op de plaats van de auditie toekomen, en die aan de voorwaarden voldoen, nog toelaten", laat hij weten.


De voorwaarden voor deelname zijn: een minimum leeftijd van 18 jaar, een goed voorkomen, een goede stem, en talent om te componeren. Ervaring op commercieel niveau (muziekopnames) is niet nodig, je moet een recente foto en een geldig paspoort bij je hebben, op het ogenblik van de proef.


Toen de casting voorbij was, grepen Naldo, Dálmata en Ñejo de microfoon om zelf te zingen.
"We vlogen er in en iedereen begon te dansen", zegt de eigenaar van het “Sangre Nueva Music Label”.
Volgende vrijdag vindt er een promotie van de CD "Sangre Nueva: Special Edition" plaats op het Vega Alta - plein, om 16:30.


Herinneringen aan de beginperiode
Tijdens de eerste audities die Naldo hield, op zoek naar nieuw talent voor reggaeton, brachten zijn herinneringen hem terug naar het jaar 1993, toen hij deelnam aan het “Festival Iberoamericano de la Canción” in Puerto Rico.


Naldo, die in deze periode een langharige rocker was, vertelt aan PRIMERA HORA, dat hij nooit zal vergeten hoe hij toen het nummer “Dame Una Oportunidad”, een eigen compositie, zong, voor een zangwedstrijd in het “Teatro Tapia de San Juan”.


De artiest uit Comerío, die toen 17 jaar oud was, zegt dat, toen hij gedaan had met zingen, en de concurrentie had bekeken, hij er zeker van was dat hij zou winnen. Maar hij werd slechts tweede.
“Ik had niet gedacht dat een kind, dat nog met zijn GI Joe-poppen in de vestiaire speelde, zou gaan winnen. Dit kind was niemand minder dan de zanger Michaelangelo, en toen hij een lied van Danny Rivera zong, liet hij bij iedereen een diepe indruk achter, en hij won”, zegt Naldo.


De agenda
• Dinsdag 30 mei
Oficina del Desarrollo para la Juventud de Mayagüez
• Dinsdag 6 juni
Oficina del Desarrollo para la Juventud en Arecibo
• Dinsdag 13 juni
Oficina del Desarrollo para la Juventud en Humacao
• Maandag 19 en dinsdag 20 juni
Oficina del Desarrollo para la Juventud en San Juan

*Alle proeven vinden plaats om 10:00 ‘s ochtends

 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be