-:: www.Reggaeton.be ::- Don Omar steunt Christelijke rappers

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Don Omar steunt Christelijke rappers
 

 

Verscheidene christelijke rappers hebben hun stemmen verenigd in de productie “Linaje escogido” dat als peetvader de bekende zanger Don Omar heeft.

Dit album komt 23 mei op de markt en is de eerste gewijde plaat die gelanceerd wordt op het All Star Records platenlabel van de zanger van “Dale, Don dale”.
Het project bevat 14 nummers en kreeg medewerking van Manny Montes, Rey Pirín, Redimido, Triple Seven en Lion Samma, om enkele van de groten van de christelijke rap te noemen.


Vorige week werden videoclips gedraaid. Een voor “No te equivoques” van Redimido en een voor “Pido perdon”, de eerste single van Rey Pirin. Beide clips werden opgenomen onder leiding van producer/regisseur Alfredo Cifredo.

“We zijn zeer tevreden over dit project en ik weet dat iedereen het goed zal vinden. Het werd met veel liefde gemaakt voor alle reggaetonfanaten” zei Rey Pirin in de persconferentie.

Rapper Don Omar liet weten dat dit zeer speciaal is voor hem. “God heeft me vele goede dingen gegeven en dit is een manier om hem voor alles te bedanken.”.
Verder vertelde hij ook dat een deel van de opbrengst zal gaan naar de kerkgemeenschappen van de deelnemende artiesten.

Het album zal tegelijk in Puerto Rico en de Verenigde Staten verschijnen.

Bron: PRIMERA HORA

 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be