-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee concert in Monterrey Mexico

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Daddy Yankee concert in Monterrey Mexico
 

 

Daddy Yankee concert in Monterrey Mexico ( Auditorio del Parque Fundidora) op 21 mei.

Een van de beste reggaeton artiesten gaf een groot concert in Monterrey. De 2006 Tour van Daddy deed ook volgende steden aan Mexico City, Veracruz, Guadalajara, Torreon, om vervolgens Guatemala, El Salvador, Nicaragua en Honduras te bezoeken.

Het concert begon om 21u zonder eneige problemen of vertragingen, het publiek was in opperste stemming, de bezoekers zongen wat nummers van hem in afwachting van het optreden. Vele van de bezoekers waren aangekleed zaols de grootmeester, met caps, T-shirts and wide pants.

Het eerste deel van het concert was voorbehouden aan “Flow”, ze stonden ongeveer 20 minuten op het podium, ze waren de perfecte opwarming van het publiek Toen eenmaal Daddy op het podium kwam was het volk niet meer te houden en scandeerde zijn naam “Da.dy.Yan.keeeeeeeeee”.

Rond 21u50 verscheen dan de “King of Reggaeton” op een troon, met naast hem 9 danseressen, en een DJ. Het licht spektakel was oogverblindend. Tijdens het concert nam hij even de tijd om Mexico te danken en vertelde het volk dat hij heel graag in Mexico is. De Mexico print op zijn Shirt bevestigde dit.

Via een reuzenscherm konden we makkelijk de danseressen bekijken en zagen we alles heel duidelijk. Alle bekende hits passeerde de show en het publiek zong luidkeels mee.

 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be