-:: www.Reggaeton.be ::- Cuervoton

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Cuervoton
 

 

In het Nokia Theater op time Square wordt alles gereed gemaakt voor de finale van de Cuervoton talent search. Deze finale zal doorgaan op 18 mei in NY. Deze show is het sluitstuk van een landelijke competitie. Tijdens deze finale zullen volgende rap artiesten te zien zijn; Raekwon, Pitbull en NORE.

Ook Latino hip-hop arteisten zoals Tony Touch, Chingo Bling, Malverde, Wu-Tang Latino Rameses, Notch en LDA. Alles zal aan elkaar gepraat worden door Jewelz Lopez (WKTU 103.5FM) en Boy Wonder (Chosen Few, El Draft).

Het Nokia Theater staat bekend voor zijn exclusieve evenementen, Cuervoton schrijft geschiedenis als eerste reggaeton concert op Time Square.

De deelnemers zullen performen voor de ogen van de jury, bestaande uit Machete Music en Wu-Tang Latino. De winnaar zal met beide muziek labels praten en de act zal op de cd Cuervoton vol 2 staan. LIFEbeat, bekend dankzij Cuervoton zet zich in voor het bewust maken van de gevaren van HIV/AIDS, ze doen dit door het geschikte voorbehoedsmiddel te verdelen tijdens de evenementen.

Deze 5 stedentocht ging langs volgende steden alvorens in NY neer te strijken: Los Angeles, Houston, Phoenix en Chicago.

http://www.cuervoton.com

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be