-:: www.Reggaeton.be ::- Calle 13 "Suave"

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Calle 13 "Suave"
 

 

Het tema “Suave” is sexueel geladen, alhoewel de beelden van de video welke pas gefilmd minder suggestief en meer bij een horror film aanleunen.
Wanneer het gaat over Calle 13, men weet al dat deze groep iets speciaals heeft, maar velen zullen versteld staan wanneer ze deze video zullen te zien krijgen vanaf het eind van de maand.
Residente geeft leven aan een jongeman die na een ongeval, zichzelf een substancie of medicijn injekteert in het ziekenhuis. Deze drug zal ervoor zorgen dat hij hallucinaties heeft over het ongeval en zichzelf, zichzelf ziende op een andere manier.
Tijdens dit delirium begint hij zijn kleine verpleegster (Karla Sánchez) te zien als zijn verloofde. Zij is zeer geweldig in alles wat ze doet en wanneer ze hem ziet met een andere vrouw verandert ze in een reuzin.


“Dit is een concept .... theatraal gezien. Het is niet het idee om de werkelijkheid te gaan nabootsen. Het hoofdpersonage wordt geïnjecteerd met iets en deze begint waanbeelden te krijgen van het ongeval en van zijn andere ik”, legt Gabriel Coss, de co-regisseur samen met Israel Lugo, uit.
Rene Pérez, de echte naam van Residente, beschreef het project als een gelijkenis met de film “Natural Born Killers”, waarin een gewelddadig stel verscheidene dorpen bezoekt om hun dorst om te moorden te stillen.
Om in de lijn van de film te blijven worden verschillende keukenbenodigdheden getoond, die gevaarlijk kunnen zijn; achtervolgingen en men ziet Residente met een met bloedvlekken besmeurde schort.
Tijdens de opnamen, konden de broers – zoals ze zichzelf beschrijven – Residente en Visitante hun lachen niet inhouden. Visitante speelt de dokter die het hoofdpersonage terug tot het normale leven wil krijgen.
De video, hoofdzakelijk in wit-zwart gemaakt, is samengesteld uit beelden die opgenomen waren in een studio in Bayamón die een motel moet voorstellen en een soort limbo, als onderdeel van de droom van Residente.
“Suave” wordt de derde video van Calle 13 in Puerto Rico en de tweede die ook uitgegeven wordt in de Verenigde Staten van Amerika na het succes van “Atrévete-te-te”.


Alhoewel Residente nog nooit in een ongeval betrokken was, zei hij dat hij zeer genoten heeft van het personage dat in de video uitgebeeld wordt.


Bekijk de video: Calle 13 - Suave

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be