-:: www.Reggaeton.be ::- Grand Entertainment & Music, Inc en Bis Music ondertekenen 3 jarig contract

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Grand Entertainment & Music, Inc en Bis Music ondertekenen 3 jarig contract
 

 

Grand Entertainment & Music, Inc. kondigt het ondertekenen van een exclusieve overeenkomst van 3 jaar met Bis Music aan.
Grand Entertainment & Music Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf, naast zijn toetreding met Mango Music World, een exclusieve overeenkomst van 3 jaar is aangegaan met Bis Music.

Deze overeenkomst garandeert Mango Music World 3 muziekcompilaties per jaar tijdens de volgende 3 jaar. De eerste cd compilatie zal "Best of Cuban Reggaeton" worden en zal binnen de volgende 10 weken uitkomen. Deze compilatie zal muziek bevatten van Bis Music met opnames van internationale artiesten zoals HEL, EDDY K, en PERSELECTION en vele anderen zoals zelfs QBANITO. Grand Entertainment & Music, Inc. Is van plan om deze in Noord-Amerika uit te brengen. Het bedrijf werkt momenteel met verdelers om een marketingcampagne te ontwikkelen die radio, drukmedia en een verscheidenheid van televisiereclame omvat.

Grand Music & Entertainment heeft een exclusieve overeenkomst met Mango Music World ondertekend in augustus 2005 die het bedrijf volledige administratieve rechten geeft over de volledige huidige Mango Music catalogus, evenals rechten op al hun toekomstige artiesten, catalogi en reizen.

Fred Berlin, voorzitter en CEO , zei, “ Het ondertekenen van deze overeenkomst met Bis Music Inc. is een werkelijke verwezenlijking voor Mango Music World en Grand Entertainment & Music, Inc. Dit is de eerste ondertekende catalogus sinds wij een band met Mango Music World vormen, en het is een belangrijke stap voor het ontwikkelen van aantastingen voor het verwerven van andere succesvolle catalogi. Ik ben al 25 jaar geïmpliceerd in de muziekindustrie en dit is één van de meest uitgebreide, geëerbiedigde, en verkoopbare catalogi die ik ooit persoonlijk heb ondertekend.” Berlin zij nog, “Vele onophoudelijke uren, kosten en reizen zijn voor deze verbintenis nodig geweest, en ik ben heel blij om dit te mogen aankondigen aan onze aandeelhouders dat we de beloningen voor al ons hard werken en ons geduld gauw zullen oogsten.”

Bron: MARKET WIRE

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be