-:: www.Reggaeton.be ::- Reggaeton Beats CD Release Party 10/03/06

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Reggaeton Beats CD Release Party 10/03/06
 

 

Reggaeton Beats CD Release Party 10/03/06

De Muziekstijl "Reggaeton" en de hieraan hangende Bling Bling lifestyle worden steeds populairder in Nederland. Zo was er onlangs een compleet nieuws punt in het TV programma RTL Boulevard op RTL4 waarin werd verteld hoe populair het muziekgenre Reggaeton momenteel is en dat het steeds populairder zal worden. Ook de Nederlandse muziekzenders zoals The Box, MTV en TMF besteden steeds meer aandacht aan deze opkomende muziekstijl en de Bling Bling Lifestyle !!! Grote Reggaeton Feesten en concerten in Populaire pop podia's zoals De Melkweg en Paradiso in Amsterdam maar ook lokale feesten in Rotterdam en Den Haag zie de steeds vaker de laatste tijd, allemaal in het teken en de stijl van "Reggaeton" !!!

Naar aanleiding van de succesvolle verzamel CD "Reggaeton Beats" hebben de makers van de populaire "Bling Bling Party" (winnaar van een Heineken Nightlife Award) een zogenoemde ?Reggaeton Beats On Tour Show? ontwikkeld om zo het ?Grote Publiek? in alle delen van het land kennis te laten maken met ?Reggaeton?. De grote man achter de Reggaeton Beats CD en de Reggaeton Beats On Tour Show is Pimp DJ Nummer 1 "DJ Glenn B" (onderdeel en oprichter van The Horny Crew).
The Horny Crew (DJ Team) zal tijdens de Reggaeton Beats On Tour Show een niet te vergeten avond weggeven en het publiek alleen de allergrootste Reggaeton Hits van oa. Daddy Yankee, Shakira, Don Omar, DJ Glenn B, Immorales en anderen laten horen. Verder zal er tijdens de show ook oa. Bubbling, R&B en urban gedraaid worden.

Ook zullen er tijdens deze avondvullende show diverse dance act's voorbij komen, zullen er Reggaeton Beats CD's en Bling Bling Give Away?s worden uitgedeeld aan het publiek !


AGENDA


Reggaeton Beats CD Release Party’s (met DJ Glenn B):

Vrijdag 10 Maart - Discotijs Lattrop - NL
Vrijdag 17 Maart
- Lansdael Purmerend - NL
Zaterdag 18 Maart
- Just 4 U IJsselstein - NL
Vrijdag 24 Maart
- Choices Alphen a/d Rijn - NL
Zaterdag 25 Maart
- The One Uithoorn - NL
Vrijdag 31 Maart
- Axis Gemert - NL
Zaterdag 1 April
- Disco Pruim Roden - NL
Zaterdag 8 April
- De Leeren Lampe Raalte - NL

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be