-:: www.Reggaeton.be ::- RBK & Daddy Yankee team up:

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
RBK & Daddy Yankee team up:
 

 

Reebok neemt zijn “historische muziek beweging” naar een volgend niveau, door de nieuwste iconen samen te brengen tijdens een nooit gezien gebeuren. “RBK: Now Playing” zal de sterren zoals Nelly, Daddy Yankee, Mike Jones, Lupe Fiasco en vele andere “in the game” brengen. Een eerste event, alleen op uitnodiging bij te wonen, was op 8 maart in NY in Marquee.

Reebok bekwam de leider in de fusie tussen sport en muziek in 2002, toen ze hun “Sounds and Rythem of Sport” begonnen. Sindsdien werden er meer en meer muziek iconen toegevoegd, die hun eigen inbreng hadden in het maken van cutting-edge producten. Door deze samenwerking gaf Reebok de industrie een nieuwe boost door innovatieve TV-ads en speciale reclame campagnes.

Elk van de artiesten heeft een eigen inbreng en daarom ook een eigen product lijn. In de lente van 2006 zal ook Daddy Yankee “The King of Reggaeton” zijn eigen kledinglijn hebben. Daddy Yankee weerspiegelt zijn stijl in zijn kledinglijn en is trots dat hij die ook naar de mensen kan brengen. Naast de kledinglijn zal Daddy Yankee ook te zien zijn in de “I am What I Am” globale advertentie campagne, deze campagne omvat naast artiesten ook sportfiguren en entertainers. Enkele namen uit deze indrukwekkende lijst zijn: 50 Cent, Jay-Z, Pharrell, Maggie Gyllenhaal, Donovan McNabb, Allen Iverson, Yao Ming, Nicole Vaidisova, Miri Ben-Ari, Christina Ricci, Stevie Williams en vele anderen

Bron: www.rbk.com


 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be