-:: www.Reggaeton.be ::- Ivy Queen, de zakenvrouw

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Ivy Queen, de zakenvrouw
 

 

‘La Caballota’ heeft als objectief zich te indroctrineren in de zakenwereld door een kledings en cosmeticalijn op te richten. De koningin van reggaeton, Ivy Queen, die reeds haar elf jarige muzikale carrière viert, gaat door met haar nieuwe album Flash Back. Ze wil zich eveneens een weg banen in de modewereld door een kleding- en cosmeticalijn op te starten.

“La Caballota”, zoals men haar noemt, heeft als objectief, vier nieuwe platen op nemen en een echte zakenvrouw te worden. Tijdens een persconferentie in Miami, danste en zong de Puertoricaanse rapster, op producties van Dj David, 3 titels uit haar nieuwe album Flash Back, deze zijn geproduceerd door Univision Records. “Ik ben zo lelijk als ik eerlijk ben en wanneer men mij koningin noemt of men me vergelijk met Celia Cruz, moet ik harder werken als de anderen in het vak”, commentarieerde ze.

Ivy Queen is altijd heel zeer dankbaar dat haar fans haar blijven steunen, daarom dat ze ook ‘Flash Back’ aan haar fans toeschrijft. Maar hoofdzakelijk schreef ze dit album voor de mensen op de straat, “diegenen die in haar hart zijn”. “Het enige verschil met de oude Ivy en de hedendaagse, is dat ik vroeger twee hemden kocht en nu zes”, voor de rest verzekert ze ons dat ze dezelfde is gebleven. De rapster “Raakt alles aan”. Al dringt ze aan een kloon nodig te hebben om alle toekomstige taken te kunnen vervullen, blijft ze hard werken om “de koningin” van reggaeton te blijven.
“Het is een harde ‘move’, maar men stem, men flow op podium, word gemaakt door men eigen gevoelens. En dat is iets waar men me voor respecteert”, voegde ze eraan toe.

De zangeres, die die de promotie doet voor haar single Libertad uit haar album Flash Back, heeft aangekondigd dat ze modellen zocht voor haar kledings- en schoenenlijn, dat waarschijnlijk I.Q. gedoopt zal worden. De collectie toebehoren en cosmetica, zal Queen genoemd worden, en zal uit veel bling bling bestaan,

Voor haar volgende album, Sentimiento, dat zal uitkomen in maart, rekent ze op de deelname van een team” met onder andere Mickey Perfecto, Divino, Yandel en Don Omar.
“Met zachte liedjes dat spreken over diepgaande liefde”, legde ze uit. Later zal Soldado uitkomen, een “heftigere” productie”, daar rekent ze op de deelname van Daddy Yankee, “Om er een hip-hop of heftigere reggaeton beat in te stoppen”. En als dat eigenlijk niet voldoende zou zijn lanceert “La Caballota” een project omtrent de productie van Drama Queen, waarin ze hoopt op vrouwelijke artiesten te kunnen rekenen zoals haar landgenoten Olga Tañon en Ednita Nazario, of de mexicaanse Paulina Rubio.

“Ik wil vooral verschillende vibdes raken, ik wil sterke songteksten”, legde de zangeres uit. “En ik ga aantonen dat ik een artieste ben in alle opzichten van het woord”, in welke stijl en situatie, ze voegde er nog aan toe dat ze graag een rol met een hoog dramagehalte in een soap.

Dit jaar zal ze eveneens aan haar tournée beginnen, Da Queen 2006.

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be