-:: www.Reggaeton.be ::-

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Zoektocht naar nieuwe Latin Hip-Hop en Reggaeton sterren. (Jan 16, 2006)
 

Hip-hop Latino rap artiest Chingo Bling, DJ Tony Touch, Machete Music en Wu-Tang Latino
hebben hun krachten gebundeld met Cuervo om een talentenjacht te organiseren. Samen zullen ze opkomende talenten indentificeren om zo de volgende generatie Latino artiesten te helpen definiëren, dit met de evolutie van Spaanse Urban muziek.

Door deze talentenjacht en de Cuervo beweging, zal Cuervotn hulp bieden voor de “Nueva Generacin of Latino Aritsts” (De nieuwe generatie van Latino artiesten). Tony Touch en Chingo Bling zullen samen met vertegenwoordigers van Machete Music en Wu-Tang Latino door New-York, LA, Chicago, Phoenix en Houston toeren op zoek naar nieuwe talenten.

Chingo Bling, een rap artiest afkomstig uit Houston, Texas bracht een gehele nieuwe hip-hop stijl door hip-hop te combineren met Norteo Mexican Culture. Chingo vertegenwoordigd niet enkel zijn geboortestad in Houston, maar vertegenwoordigd eveneens de tradities en ervaringen van zijn andere thuishaven, dat gelegen is in het noorden van Tamaulipas, Mexico.

Dj Tony Touch, of zoals men hem vaak noemt “Tony Toca”, heeft reggaetonmuziek een eigen plaats gegeven in de muziekwereld. Tony produceerde de meest geloofwaardige reggaeton stukken tot nu toe. Dit deed hij door de topartiesten van Puerto Rico te doen samenwerken met Hip-hop artiesten van overal in de Verenigde Staten en alle reggae artiesten van Jamaica. Zijn meest recente album is “ReggaeTony” genoemd.

Cuervotn zal groeiende Latino artiesten helpen door hen een “podium” te geven om zo aan bekendheid te groeien door de talentenjacht heen. Cuervotn zal reggaeton en Hip-hop Latino muziek naar een groter publiek brengen. Doch blijven ze gefocussed op de “Nueva Generacin of Latino artiests”. LIFEBeat charity en de HIV/AIDS organisatie hebben eveneens een contract afgesloten met Cuervo. Om zo het bericht te verspreiden van alcohol te consumeren op een verantwoorde manier en veilig te “spelen”.

Evennementen in New York, Los Angeles, Chicao, Houston en Phoenix zijn geplanned voor januari tot maart. En zullen opkomende artiesten de kans geven om meer te leren over de talentenjacht door locale zoektochten die gehouden zullen worden in april.

Wu Latino – Latin Hip Hop/Reggaeton van Los Yo Yais, dit dynamische duo zal de stereotype stijl van Spaanse Hip Hop en Reggaeton doorbreken. De beste manier om hun stijl te omschrijven is “veelzijdig op een spectaculaire wijze”.
Reeds met een welgemeende “dank u” aan de Yo Yais Mix tape reeks, zullen zij hun publiek blijven verbazen. Dit onder leiding van Nelson Frias, Shown Black en NP Killah’s talent, toen ze hun eerste intredes maakten in de Wu-Tang Latino Familiy. Waar Rayroq Acosta, aan het hoofd van stond in mei 2005. Met hun eerste schitterende hit single “Mamita Ven” op de Wu-Latino album getitteled “Quemando el Genero”, die zal uitgebracht worden in het eerste kwartaal van 2006, zullen zij bewijzen aan de muziekwereld dat ze er wel wat van kunnen!

 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be