-:: www.Reggaeton.be ::- SONY BMG Film Partners & Nuyorican Productions met Inaugural Feature Film Project, 'Reggaeton', scenario door Albert Leon

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
SONY BMG Film Partners & Nuyorican Productions met
Inaugural Feature Film Project, ‘Reggaeton’, scenario door Albert Leon
 

 

SONY BMG Film Partners & Nuyorican Productions met Inaugural Feature Film Project, ‘Reggaeton’, scenario door Albert Leon

Productie is verwacht tijdens de lente 2006

New York, 20 januari/ PRNewswire/ -- SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT heeft vandaag aangekondigd dat de maatschappij alle rechten verkregen had voor “Reggaeton”, een origineel scenario geschreven door Albert Leon, en plant het te verfilmen, in samenwerking met Jennifer Lopez’ Nuyorican Productions, dat recent werd uitgebracht door SONY BMG Film.

“Reggaeton”, de eerste film die zal uitgebracht worden door SONY BMG Film, zal worden gemaakt onder leiding van Jennifer Lopez en Simon Fields voor Nuyorican Productions en door Sofia Sondervan van SONY BMG Film.

Er zal gefilmd worden op locatie in New York en in Puerto Rico. Men verwacht in de lente van 2006 te beginnen.

“Reggaeton”, is het verhaal van Rob, een getalenteerde 21-jarige woonachtig in het zuidelijke gedeelte van de Bronx, wiens droom van ooit een hip-hop ster verwoest werd, toen hij moest vluchten naar Puerto Rico naar zijn vader die hij nooit zag, dit alles voor uitschot dat problemen met hem zocht. Daar wordt hij verliefd op een locale schoonheid, CC. Samen met haar ontdekt hij een gehele nieuwe stijl muziek. Een mix van hip-hop en reggae. Dat door de lokale bevolking gedoopt wordt als Reggaeton. Rob bundelt zijn kunsten met zijn halfbroer, dat DJ is, en samen plannen ze een grote doorbraak te maken als Reggaetonsterren. Maar wanneer een corrupte muziekproduct Rob ontdekt, wordt deze een platencontract aangeboden. Samen met dat contract krijgt hij de belofte dat CC en hijzelf terug zouden kunnen keren naar New York, maar een nieuw conflict bedreigt hun liefde en zijn gloednieuwe carrière.

“’Reggaeton’ is een van de meest originele scripts die we tegenkwamen sinds we deze divisie uitbrachten” zei Sofia Sondervan. “We verwachten dat dit een top-regisseur en cast zal aantrekken”.

“Dit project is een grootse manier om SONY BMG Film te lanceren”, zei Andrew Lack, coordinator van SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT. “’Reggaeton’, beantwoord perfect aan onze eis om films te maken die gemengeld zijn met een muziekachtergrond.” Jennifer Lopez commentarieerd, “Dit script past perfect, en niet alleen omdat het een aangerijpend verhaal is met grote karakters, maar omdat het twee elementen combineert die me zeer nauw aan het hart liggen – muziek en Puerto Rico.”

“We zijn opgetogen om met SONY BMG te werken om zo prachtig material te kunnen voorbrengen aan ons publiek”, zei Simon Fields. “Dit samenwerkingsproject van onze twee firma’s maken dit een sterk en spannend project.”

Janet Sales, het hoofd van ontwerp bij Nuyorican, bracht “Reggaeton” naar SONY BMG Film. De deal zelf was genegocieerd door Andrew Ross in name van SONY BMG, Bob Wallerstein voor Nuyorican Productions en Matt Leipzig samen met Jordan Bayer van Original Artists voor Albert Leon

SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT, heeft een stapel Reggaeton artisten waaronder meer Voltio, Calle 13, Alexis y Fido, Zion y Lennox, John Eric en M.R.P. met er nog boven een contract met een hoogstaande Puertoricaans zegel, White Lion.

SONY BMG Film, een divisie van SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT, was opgericht in augustus 2005. Hun missie is het ontwikkelen, financieren en produceren van muziek-gerelateerde theatrale films.

 

 

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be