-:: www.Reggaeton.be ::- REGGAETON VERSUS SALSA party op zaterdag 25 februari 2006

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
REGGAETON VERSUS SALSA party op zaterdag 25 februari 2006
 

 

Caribisch Dans- en Partycentrum El Palacio de la Rosa organiseert
in samenwerking met Reggaeton België:

REGGAETON VERSUS SALSA party op zaterdag 25 februari as.

Kom en maak het mee! De hiphop onder de latin. Waar hebben we het over? Juist, reggaeton is waar het allemaal om draait.
In Caribisch dans- en partycentrum El Palacio de la Rosa kan je het binnenkort allemaal meemaken. Met carnaval op zaterdag 25 februari is er een groots REGGAETON VERSUS SALSA party met uiteraard een tropisch latin carnavalesk tintje.

Reggaeton is een populaire, internationale muziekstijl, die zijn oorsprong vind in Panama met de rapper Vico C die een Spaanstalige hiphopplaat opnam. De basis is verder Jamaicaanse ragga. Gecombineerd met de Puertoricaanse ritmes “bomba” en “plena” ontstond zo de voedingsbodem voor de huidige reggaeton met zijn drijvende drumritme. Natuurlijk hoor je ook Dancehall ritmes erin terug en hiphop zang.

Kortom: Reggaeton is een mix van reggae, ragga, Puertoricaanse traditionele stijlen en hiphop en wordt veel in disco's gedraaid. De bekendste reggaeton-artiesten van het moment zijn: Tego Calderon, Don Omar, Wisin y Yandel, Hector y Tito, Daddy Yankee, Zion y Lennox, Baby Rasta y Gringo en Ivy Queen. Zij hebben de eer dat ze reggaeton-mainstream maken, waarmee deze muzieksoort populairder is geworden bij het grote publiek.

Reggaeton overschrijdt inmiddels de Latijns-Amerikaanse grenzen en verovert na Amerika nu ook de Europese dansvloer gestaag. Ook in Eindhoven kan je nu gaan genieten van deze swingende Reggaeton tijdens de allereerste spetterende hot hot hot Reggaeton versus Salsa party in Caribisch Dans- en Partycentrum El Palacio de la Rosa.


Op zaterdag 25 februari aanstaande opent het paleis haar deuren om 22.00 en het feest zal tot 02.00 uur doorgaan. De Deejay’s die zullen gaan draaien zijn DJ Guillermo en DJ Chen.

Voorafgaand aan deze Reggaeton versus Salsa avond kan je nog deelnemen aan de sexy Reggaeton workshop, die van 21.00 tot 22.00 uur gegeven zal worden door Christel Yorke.


DJ Guillermo Christel Yorke DJ Chen


• Datum: zaterdag 25 februari 2006

• Programma:
- workshop reggaeton door Christel Yorke van 21.00 tot 22.00 uur
- reggaeton versus salsa feestavond van 22.00 tot 02.00 uur

• Deelname workshop: 12,50 euro (incl. toegang feestavond)

• Entree feestavond: 7,50 euro

• Dresscode: in style

• Locatie: Caribisch Dans- en Partycentrum El Palacio de la Rosa, Mauritsstraat 12 in Eindhoven, tel. 040 – 2801800

• Voor meer info en voor aanmelding voor de workshop
(tot uiterlijk 18-02-06): Rosita Solá, tel. 040 – 2116321 of solsalsa@planet.nl of kijk op www.reggaeton.be


Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be