-:: www.Reggaeton.be ::- Magnate y Valentino stelen de show in Arizona

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Magnate y Valentino stelen de show in Arizona
 

 

Nector “BEZ” Marmolejos Reggaetonline.net – 12 januari 2006 – Terwijl de zon onderging en een koude bries zich een weg baande door de woestijn, waren honderden fans ongeduldig aan het wachten op de “Don de Reggaeton”. In een stad zoals Phoenix, waar Reggaeton nog steeds zijn opkomst aan het maken is om één van de populairste muziekgenres te worden, was het verbazingwekkend hoeveel latino’s er zijn komen opdagen. Wat, hoe dan ook nog verbazender was, is het tumult dat de fans maakten toen ze hoorden dat Magnate y Valentino waarschijnlijk uit elkaar gingen gaan.

Als eerste Reggaeton artiesten die optraden werden ze warm verwelkomt door fans die enthoesiast zwaaiden, met vlaggen van over de hele wereld. Als er enige discussie was rond het breken van de groep, was daar niets van te zien die nacht. Tijdens hun “encore” nummers was het duidelijk dat deze twee Reggaeton sterren de show hadden gestolen, voor hij eigenlijk begon.

Nadien kwam een groep optreden die het meer volwassene publiek aansprak. Wie waren ze? Hiermee wil ik niet oneervol overkomen, maar ik wist het niet! Ze brachten nummers dat het publiek uit de weg deed zetten voor diegenen die hun beste merengue moves wouden laten zien. Dit trio van Latino mannen was vol energie en goede beat. Doch konden ze het climax dat was neergezet door Magnate y Valentino niet behouden. Aan het einde van het concert werd het duidelijk voor het publiek, dat de groep niet minder dan Limite 21 was.

Nadien werd het tijd dat de hoofdact, Don Omar, ging optrden. De menigte wachtte met vol ongeduld om Don Omar te kunnen aanschouwen in al zijn glorie. Maar ze hadden eigenlijk geen idee dat deze heel lang op zich ging laten wachten. Op een punt waar het publiek al een uur stond te wachten. De organisatoren bleven maar stuk na stuk muziek draaien van Gwen Stefani tot Techno rave om zo het publiek te onderhoude. Onnodig is het om te zeggen dat de fans onrustig werden. Met honderden riepen ze zijn naam om hem zo naar het podium te lokken. Dan, als de klok 11 uur 15 sloeg, barstte Don Omar het podium met Pobre Diabla. Doorheen de eerste verse was nog het gevloek van zijn fans te horen, maar Don Omar drukte deze de kop in met nummers zoals Reggaeton Latino, Dale Don Dale, Otra Noche en Ella Y Yo. Het is geen wonder dat deze internationale superster alle verkoopcijfers brak met zijn laatste album. Hij is echt een van de leidende stemmen van Reggaeton en als je jezelf een Reggaeton fan noemt. Dan ben je zeker ook fan van Don Omar.

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be