-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee en Don Omar: geen vaste datum voor verzoening

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Daddy Yankee en Don Omar: geen vaste datum voor verzoening
 

 

De veelbesproken ontmoeting tussen Daddy Yankee en Don Omar om de plooien glad te strijken, blijft onzeker. Er is veel gespeculeerd sinds Don Omar publiek bekend maakte dat hij al “ongeveer drie weken” probeert om een bijeenkomst met de uitvoerder van “Gasolina” te regelen, om een einde te maken aan de rivaliteit, die vorig jaar zijn climax kende door middel van een oorlog via liedjesteksten.

Don Omar zei dat de ontmoeting tussen de reggaeton-artiesten deze week plaats zou kunnen hebben, maar Nomar Ayala, broer en manager van Yankee, zei gisteren, dinsdag, aan PRIMERA HORA, dat, alhoewel er een poging tot toenadering geweest was, er nog steeds niet gesproken is over een datum voor de bijeenkomst.

“Ik ontmoette één van de medewerkers van Don Omar, en hij deed me een voorstel om een gesprek te hebben over het probleem. Ik zei hem dat, indien het een eerlijk voorstel was, er geen probleem was. Maar er is nog niets concreets, we zijn er mee bezig. Raymond (Daddy Yankee) wil een oprecht gesprek, zonder camera’s of pers. Hij wil dat er een oplossing komt zoals in het geval van Nicky Jam, enkel tussen hen beiden”, wist Nomar Ayala ons via de telefoon te vertellen.

Don Omar profiteerde van zijn verblijf in Centro Gran Caribe, Vega Alta, op de vooravond van Día de Reyes (Driekoningen), om de pers mee te delen dat hij inderdaad bereid was met Yankee te praten.

“Ik probeer al drie weken een afspraak met hem te regelen. Van een zeer wijs man leerde ik ooit dat een koning eerder zichzelf zal verslaan dan zijn vijanden. We zijn er mee bezig, en de bijeenkomst gaat zeker plaatsvinden”, zei hij op deze gelegenheid.

Tijdens een recente ontmoeting met PRIMERA HORA herhaalde Daddy Yankee dat hij de problemen onder vier ogen wou oplossen, zonder de aanwezigheid van de pers.

“Als ik op een bepaalde dag een fout maak ten opzichte van iemand, dan ben ik mans genoeg om persoonlijk te gaan praten met deze persoon. Want vooraleer ik dit niveau van beroemdheid bereikte, groeide ik op in Villa España, Villa Kenedy, Las Lomas, waar geruchten zich als een lopend vuurtje verspreiden. Het is een kwestie van principe. Ik heb geen duizenden camera’s of journalisten nodig om me te verontschuldigen ten opzichte van iemand, om alzo een goede indruk te maken op het publiek. Ik kom gewoon persoonlijk naar je toe en ik zeg: “We moeten eens praten, makker””, zei hij.

Bron: Aixa Sepúlveda Morales - PRIMERA HORA
Vrij vertaald: Patrick Hens

Venster sluiten / Fenêtre étroite

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be