-:: www.Reggaeton.be ::- Reebok haalt Daddyn Yankee binnen

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Reebok haalt Daddy Yankee binnen
 

 

Reebok en Reggaeton ster Daddy Yankee hebben een meer jarige overeenkomst gesloten, de deal omvat een zijn eigen schoenenlijn, evenals kleding en accessoires. De kledinglijn zal als "DY" op de markt worden gebracht. Daddy Yankee is de laatste aanwinst van Reebok, andere onder contract bij reebok zijn Jay-Z, 50 Cent and Nelly. "DY" zal gelanceerd worden in het voorjaar van 2006 en zal voornamelijk verdeeld worden onder gespecialiseerde athetics winkels. De kledinglijn zal een sportieve look uitstralen.

"Daddy Yankee is een echte trendsetter in de muziekwereld en spreekt zo de jeugd aan" volgens Que Gaskin van Reebok. "We kijken uit naar de samenwerking met Daddy Yankee en naar de kleding die zijn stijl vertegenwoordigd en de reggaeton cultuur".

"Reebok past perfect bij me en ze geloven in waar ik in geloof. Ik ben echt blij dat ik mijn kledinglijn met de rest van de wereld kan delen", volgens Daddy Yankee.

Daddy Yankee "The King of improvisation" zal te zien zijn in de wereldwijde campage van reebok "I Am What I Am". Hij zal verschijnen tussen de grootste Sport iconen en Entertainers van vandaag, zoals Christina Ricci, Donovan McNabb, Allen Iverson, Jay-Z, Yao Ming, 50 Cent, Stevie Williams en vele andere. The campagne "I Am What I Am" is de grootste campagne van Reebok de laatste 10 jaar.

bron: reebok.com

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be