Last update :
19/02/10 0:36

 

 DJ Chen
Dj Gran-D

 

 

Loading...
Loading...


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Gezocht mensen die teksten kunnen vertalen van Engels en Spaans
naar het nederlands en frans, Interesse, mail ons. info@reggaeton.be

Nous recherchons des personnes qui pourraient traduire des textes en Anglais et Espagnole au Néerlandais ou/et Français. Si vous êtes intéressé, envoyez nous un mail. info@reggaeton.be

31 december 2005
De Reggaeton Niños hebben met hun album
Reggaeton Niños Vol.1” een record gezet.

Ze zijn drastisch gestegen van 72e naar de 28e plaats in de Billboard Charts. Een ongelofelijke sprong van 44 plaatsen!

Het volgende feit is evenzo ongelooflijk: Binnen een week was er een stijging van wel liefst 131% meer verkochte albums, en dat pas in de tweede week na hun release. “Reggaeton Niños Vol 1” is het snelst verkopende album voor kinderen en is voor de Amerikaanse ouders dat beste kerstkado voor hun zonen en dochters.

“Reggaeton Niños Vol. 1” is een uniek project welke begon dankzij de stijgende populariteit van reggaeton. Het zijn 5 jongens en een meisje tussen de 10 en 16 jaar, die tot veel plezier van kinderen de geliefde reggaeton tracks zoals bijvoorbeeld “Oye mi Canto”, “Lo Que Paso, Paso” of “Pobre Diabla” na zingen.

De eerste release heeft 12 populaire reggaeton tracks en 5 karaoke versies met als doel dat andere kinderen de liedjes mee kunnen zingen, hun liedjes zelf kunnen opnemen om ze daarna in te sturen voor een competitie. Het winnende “reggaeton kind” zal verkozen worden om deel te nemen aan de productie van het tweede volume van “Reggaeton Niños”

TRACK LIST

1. Oye Me Canto
2. Cae La Noche
3. Gasolina
4. Pobre Diabla
5. Yo Voy
6. Dile
7. Hay Algo En Ti
8. Lo Que Paso
9. Morena
10. Reggaeton Latino
11. Dem Bow
12. Metele Sazon
13. Oye Mi Canto
14. Cae La Noche
15. Gasolina
16. Lo Que Paso
17. Pobre Diabla

videoclip: Reggaeton Ninos - Oye Mi Canto

bron: http://www.reggaeton-ninos.com

30 december 2005
"Gold Star Music La Familia Reggaeton Hits" komt in zijn eerst week binnen op nummer 5 bij Billboard

De nieuwe verzamel cd is een cd vol hits gemaakt door zijn label "Gold star" met 8 nieuwe songs van Hector, Yomo, Zion, Kartiel, Ariel, Polaco en speciale gast, salsa ster Victor Manuelle. "Reggaeton Hits" is een editie speciaal uitgebracht voor de feestdagen, de cd kwam in zijn eerst week binnen op nummer 5 in de "Top Latin Albums"

 

1. La Envidia - Hector "El Father"/Polaco
2. Que Se Sienta - Yomo/Hector "El Father"
3. Si Te Vas - Kartiel/Zion (The remix)
4. No Hay Nadie - Hector "El Father"/Yomo/Victor Manuel
5. Los Cojo Bajando - Yomo/Hector "El Father"/Polaco
6. La Que Noquea - Ariel/Hector
7. Vacia - Kartiel
8. Aprieta - Franco "El Gorilla"/Wisin
9. Dejale Caer To' El Peso - Yomo/Hector
10. Noche De Travesura - Hector "El Father"
11. Salvaje - Don Omar
12. Machete - Daddy Yankee
13. Tu Quieres Duro - Hector "El Father"
14. Mirandonos - Zion/Hector "El Father"
15. No Le Temas A El - Trebol Clan/Hector & Tito
16. Gata Michu, Michu - Alexis & Fido
17. Vamos Pa' La Calle - Hector "El Father"
18. Gata Fiera - Trebol Clan/Hector/Joan
19. Sacala - Hector/Don Omar/Wisin & Yandel
20. Uaa, Uaa - Ariel
21. Amor Prohibido - Trebol Clan
22. Bailando Sola - Kartiel

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player Realplayer:

Koop deze cd via de online shop.

Bron: http://www.billboard.com

28 december 2005
"Voltio" nieuwe cd van Voltio

1. Chulin Culin Chunfly - (with Residente Calle 13)
2. Chevere - (with Notch)
3. Dame De Eso
4. No Vamos A Parar - (with Zion)
5. La Culebra
6. Maleante De Carton
7. Bombon
8. Julito Marana - (with Tego Calderon)
9. Matando La Liga
10. Bumper
11. Un Dedo
12. Voltio - (with Maestro)
13. Chulin Culin Chunfly - (Street Mix, with Residente Calle 13/Three 6 Mafia)

 

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player Realplayer:

Koop deze cd via de online shop.

27 december 2005
Eddie Dee "12 Discipulos, Special Edition" en
Buddha's Family 2 "Desde la Prison" te koop

Eddie Dee 12 Discipulos "Special Edition".

Puerto Rico componist en reggaeton artiest Eddie Dee, co-writer van "Gasolina" en "Rompe" brengt een speciale editie uit van zijn "12 Discipulos". op deze nieuwe editie staan nummer zoals "El Taladro" met gast optreden van Daddy Yankee en een mix van La Secta All Star song "La Locura Automática". "12 Discipulos" heeft ook een salsa nummer van "Quitate Tu Pa’ Ponerme Yo" (bekijk de video via deze link) en als bonus een DVD met 5 videos waarvan 3 met nooit vertoond beeldmateriaal, maar ook trailers enz,...

2005 was voor Eddie Dee een fantastisch jaar met een nominatie voor Billboard Awards, in de category "Best Tropical Song" met "Quitate Tu Pa’ Ponerme Yo" en de presentatie tijdens de 6de Latin Grammy Awards Show.

Buddha's Family 2 "Desde La Prison"

Na zijn vrijlating uit de gevangenis brengt Buddha nu de cd uit waar iedereen vol spanning op zat te wachten. Een cd vol controversiële rap en reggaeton. Heel de productie heeft maar liefst 37 nummers op 2 cd's. Zoals steeds is Buddha voor op zijn tijd met een speciale en inovatieve sound en een hoge kwaliteit. Luister hier naar de nieuwste cd

 

 

Bron: http://www.machetemusic.com

27 december 2005
Aventura website: "Noche de sexo" met Wisin y yandel en videoclip met Don Omar "Ella Y Yo"

Op de vernieuwde site is het nummer van Romeo samen met Wisin y Yandel "Noche de Sexo" te beluisteren, via deze link.

De nieuwe videoclip van "Ella y Yo" kan je bekijken via deze link. Hier staan ook alle videoclips van Aventura, voor de liefhebbers

Bron: http://www.aventuraworldwide.com

26 december 2005
PUERTO RICAN REGGAETON PARTY 5.

Meer info: http://www.clublatido.nl
Dj SOSA: sosapp2gpage

23 december 2005
Daddy Yankee "Barrio Fino En Directo" op nummer 1

Daddy Yankee's "Rompe" is de nieuwe nummer 1 in de Billboard's Hot Latin Songs. Zijn nieuwe album staat ondertussen ook op nummer 1 in de "Top Latin Albums" lijst. Daddy staat nu 2 maal in de top 10. Zijn "Barrio Fino" staat al 75 weken in de lijst en nog steeds op nummer 9.

Bron: http://www.billboard.com

22 december 2005
"Voltio" nieuwe cd uit op 27 december

Na zijn optreden tijdens het "Fox Latin Sports Awards" staat Voltio voor een nieuwe uitdaging. Tijdens het optreden (5 december 2005) bracht hij "Bumper" (video) en "Chulin" (video) in het Miami Beach JAckie Geason Theater. Voltio zat niet stil na dit optreden en werkte zijn nieuw album af. De 28-jarige Latin Urban artiest heeft ondertussen al meer dan 200.000 albums verkocht, toen onder zijn eigen platen label. White Lion heeft nu onderdak gevonden bij Sony BMG.

"Voltage AC" in december 2004 uitgebracht, kwam binnen op nummer 5 in de Latin Sounscan Chart en bleef in de top 20 de volgende 2 maanden. Voltio is blijkbaar ook populair in Japan want daar verkocht hij zowaar 50.00 albums. De nieuwe cd kwam tot stand door de samenwerking van White Lion/Sony Norte'/Sony Urban/Epic Records. Het nieuwe album bevat enkele nummer van de vorige cd en de nieuwe nummers "Chulin", de remix van "Chulin" met Three 6 Mafia. De sexy nummer "El Bonbon" en "Dame de Eso" zullen de dansvloer zeker in vuur en vlam zetten. Nog een speciaal nummer is "Por un Dedo", het gaat over hoe een kleine misstap een catastrofe kan veroorzaken.

bron:
http://www.voltioonline.com
http://www.sonymusic.com

21 december 2005
"Gold Star Music La Familia Reggaeton Hits"
nieuw album van Hector "El Father"

De nieuwe verzamel cd is een cd vol hits gemaakt door zijn label "Gold star" met 8 nieuwe songs van Hector, Yomo, Zion, Kartiel, Ariel, Polaco en speciale gast, salsa ster Victor Manuelle. "Reggaeton Hits" is een editie speciaal uitgebracht voor de feestdagen.

De eerste radio hit is "No hay nadie" een heel sterk "ballad" nummer met veel tropische klanken van de salsa en de stemmen van Hector "El Father", Yomo en Victor Manuelle.

bron: http://foro.univision.com

16 december 2005
InTOWN brengt hiphop, dancehall en reggaeton naar Groningen!

Reggaeton act Ghetto Flow en reggaeton DJs Barrio, Eduardo en Mickster staan allen op het Eurosonic festival in Groningen. Dit is in het kader van de presentatie van de nieuwe organisatie inTOWN. InTOWN is een agency, management, label en event organisatie die zich richt op “World Urban”> Hiphop, Dancehall, Reggaeton, Rock/Pop Latino en Mestizo met invloeden uit de gehele wereld.

Reggaeton act “Ghetto Flow” en DJ Barrio staan zelfs twee keer in Groningen dat weekend, want ook op zaterdag 14 janauri zijn zij te bewonderen in de Oosterpoort waar het jaarlijkse Noorderslag zal plaatsvinden.

Een optreden op Eurosonic en zuster festival Noorderslag kan erg belangrijk zijn als je je bedenkt dat het als de “nieuwjaars borrel” van de Nederlandse en Europese muziekindustrie wordt beschouwd. Diverse medewerkers van clubs, zalen, platenmaatschappijen etc. lopen daar rond om nieuw talent te ontdekken. Voor hen is reggaeton nog relatief nieuw, dus het zal een zeer aangename verrassing worden!

New inTOWN vindt plaats op vrijdag 13 januari in discotheek The Palace. Het begint om 23.00 uur en eindigd om 05.00 uur. Het programma is niet alleen maar reggaeton, want hiphop en dancehall komen ook aan bod.
Noorderslag vindt plaats op zaterdag 14 januari in De Oosterpoort. Ghetto Flow en DJ Barrio zijn te vinden op het X-Factor podium (met medewerking van The Box en FunX).

Meer info: www.noorderslag.nl / www.in-town.nl

bron: http://www.in-town.nl

15 december 2005
Don Omar breekt het record in de eerste week

Don omar brak het record dat Wisin en Yandel achter hun naam hadden staan. Don Omar verkocht in zijn eerste week 31.000 duizend exemplaren van zijn nieuwste CD "Da Hitman Presente Reggaeton Latino", hiermee scoort hij
weer een hit. Zijn nieuwste cd staat ondertussen op nummer 61 in de Billboard top 200.

De eerste singel uit de cd is een remix van het nummer "Dale Don Dale", dit nummer kwam op nummer 1 binnen in de crossover chart. Het orgineel van dit nummer verkocht 100.000 exemplaren voornamelijk in het spaanstalig gebied. "The Last Don" verkocht 350.000 exemplaren en kreeg verschillende onderscheidingen in 2003, o.a. "Latin Pop Album of the Year" en "New Artist & Latin Rap/Hip-Hop Album of the Year" bij de Billboard Latin Music Awards. De live cd van dit album "The Last Don Live" verkocht 1 miljoen exemplaren wereldwijd.

Recent gingen UMBRO en Don Omar samen in zee om een kleding lijn op de markt te brengen, deze urban lijn zal via footlocker winkels verkocht worden, eerst in America en Puerto Rico en hoopen dat ze wereldwijd ook verkocht gaan worden.

Op het laatste album krijgt hij de medewerking van o.a. Tego Calderon, Hector El Father, Mr. Vegas en Zion. Het album is ook deel Spaans en Engels met samenwerkingen en mixen met Jennifer Lopez, Fat Joe, en N.O.R.E.

bron: http://home.businesswire.com

15 december 2005
Nieuw album: Daddy Yankee "Barrio Fino En Directo"

1. En Directo
2. King Daddy
3. Dale Caliente
4. El Empuje
5. Tu Principe - (with Zion Y Lennox)
6. Santifica Tus Escapularios
7. Corazones
8. No Me Dejes Solo
9. Lo Que Paso, Paso
10. Gasolina
11. Rompe
12. Machucando
13. Gangsta Zone - (with Snoop Dogg)
14. Machete Reloaded - (with Paul Wall)
15. Como Dice Que Dijo (Skit)
16. El Truco

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player
Realplayer:

Koop deze cd via de online shop.

15 december 2005
Vico C genomineerd voor "Premio Lo Nuestro a la Musica Latina" en de "Grammy Awards"

Vico C is bij "Premio Lo Neustro a la Musica Latina" genomineerd voor beste Urban album (klik hier voor de volledige lijst). Vico mag tijdens deze show ook een rubriek presenteren. De lijst van genomineerden werd op 12 december bekend gemaakt. De show zelf gaat door op 23 februari in het American Airlines Arena in Miami. Vico C beleeft momenteel uitzonderlijk tijden dankzij zijn album "Desahogo" wat ondertussen al goud heeft opgebracht.

Bij de Grammy's is hij genomineerd in de categorie "Best Latin Rock/Alternative Album" voor zijn laatste album "Desahogo". “El Filsofo del Rap” (The Philosopher of Rap) won reeds 2 grammy's in 2002 als beste "Rap Album" met "Live" en in 2004 "Best Urban Music Album" met “En Honor a la Verdad”. Deze nieuwe nominatie is een nieuwe mijlpaal in zijn carriëre, het is de rekenning van zijn talent en zijn positie in het muziek genre als "Godfather" van Latin Hip-Hop en grondlegger van Reggaeton. De Grammy Awards gaan door op 8 Februari in Los Angeles en zal door CBS uitgezonden worden. kijk hier voor de lijst van genomineerden

bron: http://www.perrealo.com

14 december 2005
Reggaeton Night 23 December in Studio44 te Brussel.

Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

14 december 2005
Barrio 305 begint met Reggaeton TV show

Het eerste deel van "From Miami 2 Puerto Rico", staat online bij barrio 305 en is integraal te bekijken. De reportage is opgenomen in Miami en in San Juan, Puerto Rico. Het eerste deel brengt interviews, speciale reportages, en zo veel meer.
Heel wat bekende reggaeton sterren stonden al voor de microfoon bij barrio 305, zoals Fat Joe, Pitbull, Nicky Jam en Tego Calderon om maar enkele te noemen, zij zorgden ervoor dat Barrio 305 tot een van de leading companies werd van dit muziek genre. Barrio 305 dankt zijn naam uit de spanglish term barrio = wijk en 305 de area code van miami.

De eerste video is via deze link te bekijken op de website van Barrio 305.

bron: http://www.barrio305.com

14 december 2005
Luny Tunes 3de beste producers van het jaar
volgens New York magazine

Het einde van het jaar zorgt meestal voor een hele lijst van overzichten of "Best of" lists. Het New York Magazine gaf hun lijst. Luny Tunes werd op de 3de plaats gezet bij Beste producers van het jaar. De hit "Gasolina" van Daddy Yankee zal er zeker goed aan gedaan hebben.

bron: http://www.newyorkmetro.com

14 december 2005
3de World Rap Awards

De show zal als een 2 uur durende special te zien zijn op gespecialiseerde zenders. Het gala gaat door in het Cashman Center Theater in Las Vegas. Het is tevens een benefiet avond voor meerdere organisaties. Er wordt ongeveer 2000 man verwacht waarvan 250 bekende rappers, 1120 VIP's en speciale gasten en 555 Fans en winnaars van speciale deelnemings wedstrijden.

Kijk hier voor de heel lange lijst van genomineerden

bron: theworldofrapawards.net

13 december 2005
"Premio Lo Nuestro a la Musica Latina",
online stemmen op reggaeton artiesten.

De lijst met genomineerden voor
de 18de "Premio Lo Nuestro a la Musica Latina" zijn bekend gemaakt tijdens een live show op univision. Zoals steeds bestaat de lijst uit de top van de Latin artiesten. "Premio Lo Nuestro a la Musica Latina" zal live uitgezonden worden door Univision donderdag 23 februari, vanuit de American Airlines Arena in Miami.

Lees meer

bron: univision

12 december 2005
Lycos zoektermen voor 2006

Volgende termen leverde dit jaar al veel trafiek op. Op basis van de zoektermen en de evolutie van de termen die ingegeven worden bij het zoeken naar info op het internet, zijn volgende zoektermen degene die gaan scooren: Bird Flu, Pandemic, Reggaeton Daddy Yankee. Een volledige lijst en het hele artikel in het engels is te vinden op volgende website.

bron: http://50.lycos.com/.

09 december 2005
Samenwerking tussen
Belgische en Nederlandse reggaeton sites

 

 

 

www.reggaeton.be en www.reggaeton-music.nl hebben besloten om samen te werken, een eerste resultaat van deze samenwerking is een gezamelijk forum. Dit forum bestond reeds bij onze partnersite uit nederland en we hebben deze vanuit reggaeton.be gelinkt zodat er een groter bereik is van het forum. Het forum kan je bereiken via de knop in de menubalk hiernaast.

De volgende dagen wordt er achter de schermen hard gewerkt om de rest van de sites dichter bij elkaar te brengen. Meer info volgt op beide sites.

Het reggaeton team

07 december 2005
Nieuw album: Don Omar
"Da Hit Man Presents Reggaeton"

1. Reggaeton Latino -
(Chosen Few remix, with Fat Joe)
2. Dile
3. Ella Y Yo
4. Pobre Diabla - (with Mr. Vegas)
5. Dale Don Dale - (with Fabolous)
6. Scandalous
7. Bandoleros - (with Tego Calderon)
8. Aunque Te Fuiste - (with Play-N-Skillz)
9. Hold You Down - (with Jennifer Lopez)
10. Entre Tu Y Yo
11. Ronca - (with Hector "El Father"/Zion)
12. Guayaquil

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player
Realplayer:

Koop deze cd via de online shop.

05 december 2005
Reebok haalt Daddy Yankee binnen.

Reebok en Reggaeton ster Daddy Yankee hebben een meer jarige overeenkomst gesloten, de deal omvat een zijn eigen schoenenlijn, evenals kleding en accessoires. De kledinglijn zal als "DY" op de markt worden gebracht.

Lees meer

04 december 2005
Bekijk hier de videoclip van "Rompe"
de nieuwe single van Daddy Yankee.

Daddy Yankee trok voor zijn nieuwe videoclip naar Los Angeles, Californie. De opnames begonnen vroeg in de ochtend, de locatie was een junk yard in Sun Valley, ten noorden van L.A.

De video director voor dit project was Carlos Pérez. Samen met Jessy Terrero, een van de meest gevraagde regisseurs van het moment, en bekend van videos voor 50 Cent en Sean Paul, had Daddy Yankee een crew van 150 man om de video te schieten.

Een groep van 40 dansers is te zien in de video, deze dansers werden opgedeeld in 3 groepen die elk een aparte dans stijl presenteerde. Eén groep reggaeton, de andere breakdance en Krump.

De single is een goede voorloper van zijn nieuw album
"Barrio Fino en Directo"
dat op 13 december uitkomt.

Bekijk hier de videoclip

Foto's van zijn videoclip
Luister naar "Rompe"

02 december 2005
"Rompe" de nieuwe single van Daddy Yankee op nummer 1 in de Billboard list.4 weken had hij nodig om op nummer 1 te staan in de Billboard Latin list. "Rompe" staat ook op 1 in de Tropical airwaves list, een lijst van de meest gedraaide nummer op de radio.


De single is een goede voorloper van zijn nieuw album "Barrio Fino en Directo" dat op 13 december uitkomt.

Bron: http://www.billboard.com

Foto's van zijn videoclip
Luister naar "Rompe"

02 december 2005
Slang Music een nieuw onderdeel van Metropol Records

PURE REGGAETON SPANISH TOUR

DATE: 02 DICIEMBRE 2005
VENUE: MALALTS DE FESTA (CORNELLA)
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO, ANGEL “EL PIRATA”, SONIA MILAN, BAILARINAS.

DATE: 03 DICIEMBRE 2005
VENUER: AQUA (MATARO)
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUETO, ANGEL “EL PIRATA”, BAILARINAS

DATE: 04 DICIEMBRE 2005
VENUE: AQUA (MATARO)
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO, ANGEL “EL PIRATA”, BAILARINAS

DATE: 7 DICIEMBRE 2005
VENUE: GALICIA
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO

DATE: 10 DICIEMBRE 2005
VENUE: MALALTS DE FESTA (MARESME)
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO, ANGEL “EL PIRATA”, SONIA MILAN, BAILARINAS

DATE: 11 DICIEMBRE 2005
VENUE: EL DORADO (SABADELL)
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO, ANGEL “EL PIRATA”, BAILARINAS

DATE: 16 DICIEMBRE 2005
VENUE: LA CAGE (SALOU)
ARTISTS: ANGEL “EL PIRATA”, SONIA MILAN, LOS GUAJIROS DEL PUERTO, BAILARINAS

DATE: 17 DICIEMBRE 2005
VENUE: QUEEN (VIGO)
ARTISTS: OLLANTAI, CP, ANGEL “EL PIRATA”, SONIA MILAN, LOS GUAJIROS DEL PUERTO, BAILARINAS

DATE: 21 DICIEMBRE 2005
VENUE: CEUTA
ARTISTS: LOS GUAJIROS DEL PUERTO

DATE: 14 ENERO 2006
VENUE: TIMES SQUARE (JAEN)
ARTISTS: ANGEL “EL PIRATA”, LOS GUAJIROS DEL PUERTO, BAILARINAS

02 december 2005
Voy start met engelstalige internet site over Latin Music

Het was een verrassing dat "Voy" een engelstalige site opende over latin muziek. Dit is een logische zet, volgens "Voy", Latin muziek wordt overal populair en op internet wordt veel in het engels geschreven.

Het grootste deel van de Latino's in America is 2-talig, maar er zijn nog miljoenen andere die geen spaans spreken maar toch graag Latin music luisteren, vandaar de stap om een site in het engels te maken zodat we ook de meerderheid van die mensen kunnen bereiken.

"Voy Music" is gesitueerd in Miami en heeft maar liefst 23 live streams op de site http://www.voymusic.com. Enkele stijlen zijn alternative rock, indie pop, reggaeton, regional Mexican en boleros.

Ze negeren de spaanstaligen niet want begin 2006 komt er een spaanse site en daarna misschien ook een portugese.

Op de site zijn nog vele webstreams te vinden,
bezoek de site: http://www.voymusic.com

bron: http://www.voymusic.com

01 december 2005
Reggaeton Night 23 December in Studio44.

Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

28 november 2005
"Notch" 1 december in Studio44 te Brussel

Voormalig frontman en de creatieveling achter de Hip/Hop/Reggae riddem machine "Born Jamericans", dit duo was een van de pioniers om Reggae in introduceren in het begin van de jaren negentig. Notch toerde over de gehele wereld met sterren zoals: Destiny’s Child, Missy Elliot, Snoop Dog, Sean Paul, Sublime, Rabanes, Daddy Yankee, Tego Calderon, Don Omar, Beenie Man, Shaggy, Shabby Ranks, Inner Circle, om er maar een paar te noemen. Notch ging solo in 1998 en he's back, stronger then ever!

Lees meer

Welkom op de eerste Reggaeton website in België

Mochten er mensen zijn die opmerkingen hebben of die informatie hebben over reggaeton, mail ons deze op onderstaand adres.

Info@reggaeton.be


 

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!  

 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

iTunes - 2 miljoen nummers om te beluisteren, te kopen en te downloaden

© Reggaeton.be 2005 - 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!