-:: www.Reggaeton.be ::- Emilio Estefan en BarrioMobile brengen Latin beat op je mobiel

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Emilio Estefan en BarrioMobile brengen Latin beat op je mobiel (07/11/2005)
 

 

Latin Superstar & Grammy Award winning producer, Emilio Estefan ondertekend een exclusief contract met BarrioMobile(TM), het zustermerk van BlingTones(TM). Samen met BlingTones is BarrioMobile een divisie van Lagardere Active North America (LANA) een wireless aanbieder met exclusieve content voor de GSM.

Estefan zal exclusieve ringtones, ringbacks en voicemails maken. "Emilio is de echte King van de Latin" volgens Jonathan Dworkin van A&R. De keuze voor Estefan is vanzelfsprekend als je Latin wil aanbieden.

Emilio Estefan zegt daarbij nog dat het normaal wordt om ringtones en muziek wireless te downloaden, het is zo natuurlijk als rijst met bonen. De keuze voor Lagardere lag voor de hand omdat ze al veel know-how hebben in deze sector en omdat ze al een urban divisie hebben.

BarrioMobile is de eerste wireless aanbieder in de wereld voor Latin, ze hebben contracten met artiesten en producers om exclusief voor hun 30 seconden liedjes te maken. BarrioMobile biedt de service aan vooral voor de Latin gemeenschap, door verschillende muziekgenres aan te bieden van Reggaeton over Hip-Hop Latino tot Dance en Spaance rock. Volgende Latin sterren staan al op hun loonlijst Pitbull, Tego Calderon, Don Dinero, Yerba Buena, Cuban Link, Louie Vega en vele anderen. Ook wil BarrioMobile nieuw en opkomend talent de kans geven, zoals Gemstar & Big Mato, die te horen zijn op het nummer van N.O.R.E. "Oye Mi Canto".

Meer info over Emilio Estefan:
Hij is een gevierd producer met 28 Grammy nominaties en 14 grammy's in zijn kast, waaronder een grammy voor producer van het jaar. in 2001 werd hij toegevoegd aan de "Hall of Fame" voor muziek schrijvers een eer die enkel de beste tengoede komen. BMI benoemde Emilio "Songwriter of the year" in 2004. Pas kreeg hij zijn ster op de Hollywood Walk of Fame.Estefan heeft voor volgende artiesten de weg naar het succes gemaakt: Gloria, Shakira, Jennifer Lopez, Ricky Martin en vele anderen. Hij is het meeste bekend voor zijn muziek maar is ook geen kleintje op het gebied van TV, met onder andere the Latin Grammy's, Superbowl halftime show, Olympische openingen en muziekspecials op verschillende grote networks.

Meer info over BlingTones:
BlingTones werd in 2004 boven het doopvond gehouden als het eerste wireless record label en heeft al meer dan 4.5 miljoen downloads. Ze vertegenwoordigen de nieuwste trend in het mobiel gebeuren het aanbieden van Wallpapers, voice ringers, ringbacks, foto's, video, maar dan met exclusieve contracten met bekende arteisten.

Bron: BarrioMobile

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be