-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee - Barrio Fino En Directo

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Nieuwe CD/DVD Daddy Yankee uit op 13 december.
Barrio Fino En Directo, met 5 nieuwe nummers (10/11/2005)
 

 

Daddy Yankee zegt in een persbericht dat er een Barrio Fino en Directo CD/DVD komt met 5 nieuwe nummers en met zijn nieuwe singel "Rompe". Na de recordverkoop van bijna 2 miljoen van zijn Barrio Fino album, en nadat hij reggaeton bij het grote publiek bekend maakte met zijn monsterhit "Gasolina" is het de bedoeling om nu kennis te laten maken met de Daddy Yankee on tour.

Op 13 december zal de nieuwe CD/DVD Barrio Fino en directo uitgebracht worden door El Cartel Records, Daddy's eigen plantenlabel samen met Interscoop Records. op de CD/DVd zal te vinden zijn: achter de schermen materiaal, exclusieve interviews en veel life materiaal van zijn vele optrdens.

De collectie van 16 nummers zal volgende nummers bevatten:
"Lo Que Paso, Paso," "Corazones" en het hitmonster "Gasolina" alsook 5 nieuwe nummers geproduceerd door Music Masterminds
DJ Urba & Monserrate en opkomend talent Sammy Fisher.

"Rompe" is nu al te horen op de radio en is alweer het begin van een nieuwe storm, de ander 4 nummer zijn "Gangsta Zone," met Hip-Hop icon Snoop Dogg, een remix of the club anthem "Machete" met Houston's sentatie, Paul Wall en de ritme hits "Machucando" en "El Truco".

De CD/DVD, onder leiding van Carlos Perez, bevat meer dan 60 minuten nooit geziene beeldmateriaal. De kijkers kunnen genieten van de engergieke optredens van Daddy en het uitverkocht concert van Daddy in Puerto Rico in het Coliseo en een selectie van zijn optredens tijdens zijn wereld tour.

Na een platinum plaat is het all-rouder geworden, zo is hij een gezicht voor pepsi en Sean John en is samen met reebok bezig een eigen kledinglijn uit te brengen. Zijn film "Talento de Barrio" geproduceerd en geacteerd door himself zal zijn impact nog vermenigvuldigen. De film zal onder een groot label uitgebracht worden. Daddy Yankee on fire is een radio programma die draait op ABC Radio Networks. Kortom Daddy is back on the road.

Bron: Interscope
webiste daddy yankee: http://www.daddyyankee.com

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be