-:: www.Reggaeton.be ::- Presidente Latin Music Festival

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Presidente Latin Music Festival (14-10-2005)
 

 

Daddy Yankee, Jennifer Lopez, Marc Anthony en vele andere artiesten op het Presidente Latin Music Festival

De Dominicaanse Republiek is bekend als muziek mekka van merengue, bachata, reggaeton, salsa en spanish rock. Al deze muziekstijlen komen aan bod tijdens het jaarlijkse Presidente Latin Music Festival dat dit jaar doorgaat van 14 tot 16 oktober in het Juan Duarte Stadion in Santo Domingo.

De 6de editie belooft een knaller te worden met volgende artiesten: Marc Anthony en Jennifer Lopez, Julieta Venegas, Diego Torres, David Bisbal, Chayanne, Franco De Vita en Daddy Yankee. Dominicaanse artiesten zoals: Negros, Frank Reyes, Eddy Herrera, Krisspy en een uniek optreden van Sergio Vargas samen met Los Rosario, Los Toros Band en Rubby Perez.

Het "Presidente Latin Music Festival" is een van de grootste evenementen in de Dominicaanse Republiek en uniek in zijn soort. Het evenement wordt georganiseerd door de dienst Toerisme van de Domincaanse Republiek.

Voor het eerst zal er ook een cd uitgebracht worden van het "Presidente Latin Music Festival" door Sony Music/BMG.

Voor meer info over het festival: http://www.festivalpresidente.com.do (enkel in het spaans). Meer info over de Dominicaanse Republiek: http://www.dr1.com

bron: PR Newswire

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be