-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee sluit in absolute stijl het Presidente latin Music Festival

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Daddy Yankee sluit in absolute stijl
het Presidente latin Music Festival (17/10/2005)
 

 

Het publiek doodmoe, gillend om zijn optreden. Nog een paar minuten, het wachten lijkt een eeuwigheid. Om 23u15 de mensen waren niet meer te kalmeren. Eindelijk Daddy "El cangri" komt op het podium.

De onweerstaanbare reggaeton van Daddy Yankee zette het "Felix Sanchez" stadion met zijn 50.000 toeschouwers om in een gigantische discotheek. Vanuit het midden van de scene en op een zilver bezette troon kwam "El Cangri" op de set. Met "Gasolina" zette hij heel de menigte in vuur en vlam.

Volledig gekleed in het wit en met een grote ketting begon hij met "Dale Caliente", daarna volgde "Machete", "No me dejes sólo", "Tu príncipe"en "Déjame fuego". Naar het einde van de show zei hij: "Groeten aan Cristo Rey, Santiago...aan Fernando Villalona". Toen het lijkte dat het niet meer verder kon doorgaan en toen iedereen al volledig uit de bol ging kwam dan "Lo que pasó, pasó" en "La gasolina".

Door zijn show vol vuurwerk, special effects, mooie vrouwen en schitterende muziek, werd hij de koning van het Festival.

Het festival over 3 dagen had 150.000 bezoekers en zal in 2007 terug doorgaan volgens de sponser, La Cervecería Nacional Dominicana.

bron AP

Bekijk een video van het festival

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be