-:: www.Reggaeton.be ::- Bimb deelt gratis benzine uit

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Bimbo deelt gratis benzine uit (03/10/2005)
 

 

Bimbo breekt door in het urban milieu dankzij een nooit geziene en orginele campagne. Bimbo al jaren bekend in Puerto rico staat sinds 29 september bekend als een van de grootste benzine promotie campagnes in Amerika. Aanleiding tot deze campagne is de release van zijn singel "Fill up my Gas Tank" (Fuelteame El Tanque). Bij dit nummer hoort een "controversiele" video clip (bekijk deze hier) waar Bimbo een beetje dolt met George W. Bush, Saddam Hussein, Condoleezza Rice en Osama bin Laden door deze personen af te beelden als strippers, omdat ze samen het lot van de olie hebben bepaald.

Bimbo is monmenteel op tour in Amerika, hij bezet als het ware de belangrijkste benzine stations in de grootste steden en deelt daar benzine uit, terwijl hij zijn nieuwste hit zingt en zijn schaars gekleede damens de klanten helpen. Hij heeft zo al voor vele duizende dollars weggegeven. New York, Miami, Los Angeles, Washington en Dallas liggen aan zijn voeten. Deze stunt is niet enkel om zijn nieuw nummer te promoten maar tevens zijn nieuwe cd "Bimbo Presenta: Reggaeton 100 x 35" (released by B&E Entertainment and distributed by Urban
Box Office), je kan wel raden dat de verkoop van die cd hoge toppen scheert.

Bimbo is nog maar opgang aan het komen, het volgende is dat hij 20.000 pre-paid benzine kaarten zal geven aan de mensen die zijn nieuwe cd kopen, dat wist hij te vertellen in Dallas en Los Angeles. Deze actie start vanaf 3 oktober en Bimbo doet daarmee meer voor de bestuurders van auto's sinds Henry Ford de auto betaalbaar maakten voor de massa.

Bimbo heeft ondertussen een goede reputatie door samen te werken met o.a. Alicia Keys (samen te horen op haar reggaeton nummer "Kama"), wijlen Celia Cruz, Marc Anthony, Tito Nieves, La Indie en de legendarische Carlos Santana (op een nog uit te brengen nummer). Hij is zo benkend dat hij te zien is in een animatie serie "Bimbo en Friends" die te zien zal zijn op Cartoon Network en Univision.

zowel op de dansvloer als achter het stuur zal Bimbo ons helpen bij onze roep naar benzine.

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be