Last update :
19/02/10 0:36

 

 DJ Chen
Dj Gran-D

 

 

Loading...
Loading...


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Gezocht mensen die teksten kunnen vertalen van Engels en Spaans
naar het nederlands en frans, Interesse, mail ons. info@reggaeton.be

Nous recherchons des personnes qui pourraient traduire des textes en Anglais et Espagnole au Néerlandais ou/et Français. Si vous êtes intéressé, envoyez nous un mail. info@reggaeton.be

30 oktober 2005
Vico C en Don omar treden op tijdens
6de Latin GRAMMY Awards.

Beide artiesten werden samen met Ana Bárbara, toegevoegd aan de line-up voor de show. Andere artiesten die al bekend werden gemaakt zijn: Bebe, Alejandro Fernández, Juan Luis Guerra, Intocable, Kumbia Kings, La Ley, Los Tigres Del Norte, Laura Pausini,

Lees meer

29 oktober 2005
Urban party in Club delicious - The Mix (Hasselt).


Meer info: http://www.themixx.be
DJ Chen: http://www.everblazin.net

27 oktober 2005
reggaeton Night 11 November in Studio44.

Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

24 oktober 2005
Video Music Awards Latinoamerica uitgesteld door orkaan Wilma.

21 oktober 2005
Noreaga brengt All-reggaeton Album uit!

Queens (NY) rapper Noreaga heeft een deal met Def Jam CEO Jay-Z's new world music label, Roc-LA-Familia om een all-reggaeton album uit te brengen.

Het album dat "¿Nore a La Familia¿" zal uitgebracht worden in maart 2006 en bevat gastoptredens van Daddy Yankee, Hector Bambino en Zion & Lennox.

Bron: Billboard

20 oktober 2005
Luny-Tunes, van Harvard z'n cafetaria
tot sterren van de reggaetón.

Niemand weet wie Francisco Saldaña en Víctor Cabrera zijn, maar als je Luny-Tunes zegt, verandert het de zaak. Deze twee blinken uit in de sfeer en unieke stijl van de reggaetón. Beiden afkomstig uit de Dominikaanse Republiek en wonen en werken in Puerto Rico.

Lees meer

20 oktober 2005
Nieuw onderdeel mobiel is online.


Zoek je een ringtone, logo, theme, M-card of nog iets anders zoek en vind het onder het mobiel gedeelte. veel surfplezier en veel GSM genot.

www.reggaeton.be

19 oktober 2005
Don Omar trad op in show van Diego Maradonna.

Don Omar, hier in gesprek
met het Argentijnse voetbal wonder Diego Maradonna, trad op 17 oktober op tijdens de show van Diego Maradonna,
in buenos Aires.

Bron: (AP Photo/Canal 13)

19 oktober 2005
Aanpassing van reggaeton artiesten, nieuwe foto's, lyrics en heel veel video linken.

Angel y Khriz

18 oktober 2005
Total Reggaeton

In de urban-scene al lang een hype en nu klaar voor de overstap naar het grote publiek: REGGAETON. Langzaam maar zeker waait deze stroming over uit Latijns-Amerika en zenders als FunX en The Box draaien het al dagelijks.

Je hoort het in de clubs en uit auto’s, Nederland is klaar voor een overname door reggaeton. De huidige hit van Daddy Yankee – Gasolina hoog in de charts bewijst dat en er zullen de komende maanden nog vele hits volgen. Reggaeton is snelle pompende beats, rollende baslijnen en dansen, veel en sexy dansen!

TOTAL REGGAETON is de eerste “serieuze” reggaeton compilatie in Nederland met hits van: N.O.R.E. – Oye Mi Canto (een reggaeton versie van de Gloria Estefan hit), Don Omar – Dile (al veelvuldig te horen op diverse stations), aanstormend talent Hector Y Tito en natuurlijk de hit Daddy Yankee – Gasolina.

Wil je weten wat er op dit moment gebeurt in de grote steden en de kleine underground clubs dan moet je deze compilatie in de gaten houden: TOTAL REGGAETON. Total reggaeton ligt vanaf 9 september in de winkel!

Bron: Universal International Music B.V.

18 oktober 2005
Luny Tunes & Reggaeton

Wie heeft de sound van Luny Tunes nog niet gehoord in Daddy Yankee's "Gasolina" of in
R. Kelly's nieuwste hit "Burn it up" met wisin y Yandel. Francisco Saldana (Luny) en Victor Cabrera (Tunes) zijn al sinds de jaren 90 bezig de beat te verzorgen onder de reggaeton hits.

We gebruiken nooit samples verteld ons Saldana, we willen alles zelf maken. Enkele jaren geleden was reggaeton niet zo muzikaal, we begonnen wat meer melodie en een beat erbij te zetten en dat was de doorbraak.

Saldana en Cabrera leerden elkaar kennen midden jaren 90 in Peabody, Massachusetts, hun ouders waren daar gaan wonen toen ze uit de Dominikaanse Republiek kwamen. Ze leerden Hip-Hop kennen en raakten er door gefascineerd, de reggaeton kenden ze als van hun thuisland. Met al het geld dat ze konden spenderen kochten ze een Casio computeren en niet veel later maakten ze hun eigen muziek.

In 2000 verhuisden ze naar Puerto Rico, ze verkochten hun beats aan de artiesten zoals Tego Calderen en de bal ging aan het rollen. Tegenwoordig beginnen ook Amerikaanse arteisten naar hun producties te vragen. Enkele artiesten waar ze mee samenwerken zijn Jennifer Lopez, Black Eyed Peas en Ja Rule.

Reggaeaton is een blijver al verandert alles heel snel.
Bekijk hier de video van R Kelly ft Wisin y Yandell - Burn it up

bron: Rolling Stone

17 oktober 2005
Daddy Yankee sluit in absolute stijl
het Presidente latin Music Festival.

Het publiek doodmoe, gillend om zijn optreden. Nog een paar minuten, het wachten lijkt een eeuwigheid. Om 23u15 de mensen waren niet meer te kalmeren. Eindelijk Daddy "El cangri" komt op het podium.

Lees meer + video

16 oktober 2005
el draft winnaars Rakim y Ken Y maken video

Rakim y Ken Y winnaars van de 2005 El draft reggaeton competitei maken een video. Deze volgt hun bij hun aankomst, in een club en op Times Square.

Bekijk hier de video

16 oktober 2005
Hector "El Bambino" Artiest van het jaar.
Daddy Yankee weer in de prijzen.

De "El Premio de la gente", Latin Music Fan Awards 2005 maakt de winnaars bekend tijdens een spectaculaire show met Miguel Bose, Andrea Echeverri de Aterciopelados, Hector El Bambino, Mariana, La 5a Estacion, MDO, Pato Machete en Marcos Witt.

Lees meer

14 oktober 2005
Daddy Yankee, Jennifer Lopez, Marc Anthony en vele andere artiesten op het Presidente Latin Music Festival

De Dominicaanse Republiek is bekend als muziek mekka van merengue, bachata, reggaeton, salsa en spanish rock. Al deze muziekstijlen komen aan bod tijdens het jaarlijkse Presidente Latin Music Festival dat dit jaar doorgaat van 14 tot 16 oktober in het Juan Duarte Stadion in Santo Domingo.

Lees meer

14 oktober 2005
www.reggaetonparty.nlEen organisatie die reggaetonparty’s organiseert.
Met deze feesten willen we door België en Nederland gaan touren. We hebben ook een bijpassende site opgezet.

www.reggaetonparty.nl

13 oktober 2005
Dramanol (Nederlandse Reggaeton)

Vanwege de energieke stemming van de leden, heerst er altijd een soort gezellige sfeer overal waar ze komen. Ze brengen de (drama) overal waar ze komen, hierbij werd de nol toegevoegd vandaar het Woord “Dramanol”.

Lees meer over deze groep

www.dramanol.com

12 oktober 2005
El draft 2005 CD breekt alle records

De cd, El draft 2005, naar de competitie van nieuw reggaeton talent, (lees artikel) breekt alle records en stormt naar Latin Platinum.

Nog voor de cd uitgebracht werd, was er een strom loop naar deze cd. De competitie kende enorm veel succes, gedreven door het succes kwam de cd nieuw binnen op nummer 4 van de Billboard Latin Album Chart. El draft 2005 is een compulatie cd van alle deelnemers aan de competitie.

12 oktober 2005
Ricky Martin "Life" album

Het zou erg zijn om het nieuwe album van Ricky te bestempelen als the return of Ricky Martin. Zijn laatste album uit 2003 "Almas del Silencio" gaf niet dezelfde impact als het debuut uit 1999, "Livin' La vida Loca". De release is voorzien op 11 oktober in Columbia.

Ik hoop dat ik niet dezelfde artiest ben dan de Ricky van verschillende jaren geleden. Het album bevat een heel resum aan wereld ritmes zoals het "Til i Get to You" en "I don't care" een nummer met Fat Joe. Het nummer "Drop it on Me" is een nummer met reggaeton ster Daddy Yankee en Taboo van the Black Eyed Peas.

Ricky Martin is een enorm populaire artiest, een latin artiest, deze heeft nu een nieuw album uit, voor de latino jeugd. ik geef de jeugd enkel wat het wil.

Mijn album valt het best onder de categorie wereld muziek, het album bevat ritmes uit het midden oosten. Echt een Latin album is het niet. Zal de wereld voor dit album vallen zoals bij de vorige relaeses? Zelfs als Ricky de jeugd kan bereiken met dit album dan zal zijn publiek wat nu bestaat uit dertigers uitgebreid worden, we hopen enkel dat ze van de sound houden.

Op het album is ook een reggaeton nummer te vinden, "Drop it on me" dat alvast warm onthaald wordt door de DJ's in America, zien dat de rest volgt. Het nummer straalt meer volwassenheid uit, je merkt vanzelf de nieuwe elementen.

"Life" zal zowel voor de engelse als de spaanse markt gepromoot worden door Columbia als door Sony BMG, voorlopig bestaan er geen plannen voor een spaanstalige album van "Life". Ricky zal optreden in TV shows in Amerika in November, alvorens een tour te beginnen die start in Mexico en die zal gaan langs 15 Latino landen naar Amerika en Europa in 2006.

11 oktober 2005
MTV Video Music Awards Latino America,
20 oktober Playa del Carmen, Mexico

Op 20 oktober worden de Latino Video Music Awards van MTV verkozen. Daddy Yankee is genomineerd onder de categorie Beste Mannelijk Artiest, Wil je meer info over de andere categorieën en artiesten ga dan naar de MTV site

11 oktober 2005
MTV begint met een Tempo netwerk in de carraïben

MTV kondigde vorige week aan dat het start met een "Tempo" network, voor ongeveer 500.000 gezinnen in de carraïbische regio.

Het Tv debuut van dit netwerk is voor 21 november. MTV hoopt elke sateliet en kabel houder in de carraïben te bereiken, later zou dit aanbod uitgebreid worden voor reggae, soca, zouk en dancehall en dit voor een nieuwe markt in de Verenigde Staten.

Lees meer

10 oktober 2005
Festival video's
(optreden Don Omar op Antilliaanse feesten)

Nog voordat de festival-heimwee serieus de kop opsteekt, staan we al met de remedie klaar: stiekem hebben we korte filmpjes gemaakt van het afgelopen zomerfestivalseizoen en die liggen hier gewoon voor het grijpen! (Met dank aan de collega's van tropicalidad)

http://www.tropicalidad.be

5 oktober 2005
Daddy Yankee en AOL Latino brengen "Acceso Total"

Daddy Yankee brengt samen met AOL Latino een nieuw entertainment programma "Acceso Total". Daddy zal schitteren in de eerste aflevering. Elke show kijk achter het dagelijkse leven zowel tijdens het werk als thuis van de grote latino entertainers, zoals Marc Anthony, Chayanne, Kate del Castillo, Eduardo Santamarina en Victoria Ruffo.

De kijker zal de artiest van zeer dicht bij kunnen volgen, bij AOL latino zijn ze dan ook heel blij te kunnen starten met Daddy Yankee. AOL latino is een dienst speciaal voor de spaanstalige amerikanen. Ze krijgen door in te schrijven op de service van AOL toegang tot een heleboel spaanstalige websites en heel veel video content, ongeveer de helft van de latino's die een internet aansluiting hebben in Amerika surfen via breedband.

De eerste aflevering volgt Daddy tijdens zijn voorbereidingen van zijn tour in Amerika. En alsof dat niet voldoende is krijg je niet alleen de backstage beelden maar ook het laatste nieuws, meerdere video clips en een heleboel foto's. De volgende aflevering zijn Marc Anthony, Chayanna en Alejandro Fernandez aan de beurt.

4 oktober 2005
ABC strikt Daddy Yankee voor Radio-show

ABC, één van de grote in Amerika, springt ook op de reggaeton trein door een meerjaren overeenkomst tussen ABC en Daddy Yankee. ABC doet dit naar eigen zegen om een betere voet aan wal te krijgen bij de latino's.

Lees meer

3 oktober 2005
Bimbo deelt gratis benzine uit.

Bimbo breekt door in het urban milieu dankzij een nooit geziene en orginele campagne. Bimbo al jaren bekend in Puerto rico staat sinds 29 september bekend als een van de grootste benzine promotie campagnes in Amerika. Aanleiding tot deze campagne is de release van zijn singel "Fill up my Gas Tank" (Fuelteame El Tanque). Bij dit nummer hoort een "controversiele" video clip (bekijk deze hier) waar Bimbo een beetje dolt met George W. Bush, Saddam Hussein, Condoleezza Rice en Osama bin Laden door deze personen af te beelden als strippers, omdat ze samen het lot van de olie hebben bepaald.

Lees meer

3 oktober 2005
Foto's Latin Rap conference

Foto's van de Latin Rap Conference zijn te bekijken op de website van Reggaetonline.net


Het nieuws van september 2005 kan je nalezen via deze link

Het nieuws van augustus 2005 kan je nalezen via deze link

Welkom op de eerste Reggaeton website in België

We zijn hard aan het werken om op deze site een overzicht te geven van reggaeton van de geschiedenis van deze muziekstijl, tot het laatste nieuws over cd's en artiesten. Klik ook eens op de advertenties, het helpt ons de site te onderhouden. Alvast bedankt.

Mochten er mensen zijn die opmerkingen hebben of die informatie hebben over reggaeton, mail ons deze op onderstaand adres.

Info@reggaeton.be


 

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!  

 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

iTunes - 2 miljoen nummers om te beluisteren, te kopen en te downloaden

© Reggaeton.be 2005 - 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!