-:: www.Reggaeton.be ::- Tego Calderon en Don Omar klaar om de strijd op te voeren.

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Tego Calderon en Don Omar klaar om de strijd op te voeren. (16/9/2005)
 

 

Beide boricuas zijn beide bezig aan hun volgende cd. Na enkele maanden stilte rond de "King of reggaeton", zoals Tego Calderon ook genoemd wordt, is hij klaar om zijn plaats terug in te nemen.

De voorstelling van zijn nieuwe cd “El subestimado”, die ondertussen klaar is, is in november. Tego is trots op de cd, die veel afro-caribbische invloeden heeft en geeft Tego zijn eigen gekende stijl. Als de mensen naar de cd luisteren zullen ze veel verschillende invloeden horen, kortom hij durft experimenteren. Tego heeft zelfs salsa op de cd staan, en geeft deze ook wat ruimte die het verdient. De cd is niet te commercieel maar toch is hij er zeker van dat het latin vokje er van gaat houden.

Alle nummers zijn zelf geschreven, behalve de de salsa, dit is een genre op zich en ik respecteer dat en trouwens dat is mijn vak niet. De kans zit er in dat de CD vorgesteld wordt in de Dominikaanse Republiek. Tego keert nu naar Santo Domingo om zijn nieuwe cd te maken.

Aan de andere kant is er Don Omar die hoge toppen scheert met "Reggaeton Latino", vertelde dat zijn nieuwste materiaal in 2006 klaar zal zijn. Samen zijn ze aan het werken aan een album dat "King of Kings" zal noemen en dat op 10 February zal uitkomen op de verjaardag van Don Omar.

Tego en Don zijn trots dat ze konden optreden tijden VMA van MTV. Het was de eerste keer dat de showbusiness de arteisten de kans gaf voor latino's op te treden tijdens een van de grootste Live Performance Show. Voor Tego gaf dit hem een gevoel van trots eerder dan een historisch moment, wat het zeker was.

Verder heeft Don Omar ook nog zijn juridische problemen. Al maanden sleept de zaak aan, hij wordt aangeklaagd voor wapenbezit. Deze week werd een getuige gehoord in de zaak.


Wordt zeker vervolgd.

 

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be