-:: www.Reggaeton.be ::- Latin Rap Conference - Katrina benefiet op 20 september 2005

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Katrina benefiet op 20 september 2005. (15/09/2005)
 

 

Latin Rap Conference, met Lil Rob, Tru Life en Voltio organiseert benefiet voor Katrina orkaan op 20 september.

De organisatoren van de Latin Rap Conference zijn solidair met de slachtoffers van orkaan Katrina en organiseren een benefiet met Latin rap, hip hop en reggaeton. Het event zal doorgaan op Dinsdag 20 september in Latin quarter in New York. Het belooft een leuke mix te worden van Latin pop, hip-hop en reggaeton.

Samen met het benefiet concert is er ook een conferentie met een bepaalde agenda, waarbij mensen in 4 verschillende panels kunnen discussieren over latin en de opkomst van reggaeton. De grootste uitgevers van latin muziek, Gus Lopez (Machete Records), Jose Tillan (MTV), Ebro Darden (Hot 97), DJ Kazzanova, (La Kalle), Flavio Morales (Mun 2), Ray Acosta (Wu Latino) en Leila Cobo (Billboard Magazine) zullen deelnemen aan dit platform. Gezien de enorme respons, lijkt het erop dat deze conferentie op weg is om de belangrijkste uit de business te worden.

Het platform waar het meeste van verwacht wordt is de meeting tussen de industrie bazen en groepen van 15-16 jarige, om te praten over de rol van de media en hoe zij de muziek wereld zien evolueren.

bron: http://www.latinrapconference.com

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be