-:: www.Reggaeton.be ::- El draft, De nieuwe Reggaeton sterren

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
"El draft" De nieuwe Reggaeton sterren (20/09/2005)
 

 

Boy wonder, de producer van het Latin platinum album "The chosen Few" geeft reggaeton fans de kans om op toekomstige reggaeton sterren te stemmen. "El draft" een soort "Idols" verkiezing, maar enkel met toekomstige reggaeton sterren.

De winner krijgt een "one in a lifetime" kans op wereldweide bekendheid, zijn singel zal in Puerto Rico, America en wereldwijd verspreid worden. Een full album met liedjes van alle deelnemers volgt op 27 september 2005, een tournee met de artiesten volgt later.

 

Chencho, duo van Plan B en reggeaton producer, bedacht het concept om nieuw talent te vinden en tegelijk promotie te maken wereldwijd. Samen met Boy Wonders en UBO creeerde ze "El draft"

Op 3 augustus 2005 werden de winnaars "Rakim Y Ken Y" bekendgemaakt in Club Spirit in New York. 2 weken daarvoor stemden duizende mensen via de website voor hun favoriet. De opkomst was zo groot dat er besloten werd een 2de ronde te houden.

Wil je meedoen aan de 2de voting ronde surf dan naar "http://www.ubo.com/eldraft" meer info over de artiesten is eveneens te vinden op de site.

 

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be