-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee genomineerd voor beste latin artiest, American Music Awards.

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Daddy Yankee genomineerd "beste latin artiest"
voor verkiezing American Music Awards. (22/09/2005)
 

 

Alle genomineerden voor de 33ste Amercian Music Awards werden op 20 september in het Beverly Hills Hotel, bekend gemaakt door zanger/schrijver/producer Kenny "Babyface" Edmonds en reggae zageres Rihanna. De 21 prijzen zullen uitgereikt worden tijdens een live show op dinsdag 22 november. De show zal gehost worden doot Cedric "The Entertainer" in het Shrine Auditorium in Los Angeles.

Genomineerden voor de American Music Awards zijn verdeeld in 8 categorieen o.a.: Pop/Rock, Country, Soul/Rhythm & Blues, Rap/Hip-Hop, Adult Contemporary, Latin Music, Contemporary Inspirational en Alternative Music. Een extra prijs zal gegeven worden aan de "New breakthrough artiest" (Beste nieuwkomer).

Daddy Yankee is genomineerd in de categorie:
LATIN MUSIC, samen met: Luis Miguel en Shakira.

bron: http://abc.go.com/specials/ama.html


De American Music Awards is een van de 4 jaarlijkse Amerikaanse Muziek Shows, zoals Billboard Music Awards, The Grammy Awards en the Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony. The AMA zijn in 1973 gecreeerd door Dick Clark als tegenhanger van de Grammys. De Grammys geeft zijn prijzen aan de hand van stemmen van de entertainment industrie, terwijl de AMA zijn prijzen geeft aan de hand van het stemmen van de muziek luisteraars. De 3 grote shows (Billboard Music Awards, The Grammy Awards en AMA) wedijveren al jaren voor meeste tv-kijkers. De Grammys geven de voorkeur aan kwaliteit en Billboard Music Awards en AMA geven de voorkeur aan de populariteit. Een ander groot verschil tussen Grammy, Billboard Music Awards en AMA is dat AMA geen prijs geeft aan beste single/album.

bron: wikipedia

 

 

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be