-:: www.Reggaeton.be ::- Luny Tunes

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Luny tunes genomineerd in 2 categorieën op Latin Grammy Awards (29/08/2005)
 

 

Producers zelf verast over het succes van "Gasolina" van Daddy Yankee.

Maandag 29 augustus 2005

Luny Tunes zijn het meest vertegenwoordigt in de reggaeton in Puerto Rico. Deze 2 Dominikanen kozen Puerto Rico uit vanwege de muziek.

Ze zijn genomineerd voor "Grabacion del año" en "Mejor álbum de musica urbana" ("Recording of the year" and "Better album of urban musica") tijdens de 6de Latin grammy. Deze gaat door 6 november in Los Angeles. Album van het jaar kunnen ze worden door het Album van Daddy Yankee "Barrio Fino" met het nummer "Gasolina". Beste Urban album is door de productie "The Kings of the Beats".

De meeste van de genomineerd in de category "Urban" zijn reggaeton artiesten. We zien elkaar niet als concurenten maar dit betekent dat er steeds meer artiesten zijn en daarom verbaasd het ons niet dat er zo veel reggaeton artiesten genomineerd zijn.

Het was wel een verassing dat we in 2 categoriën genomineerd zijn, het is wel heel belangrijk voor ons en voor de reggaeton die nu de grote aandacht krijgt.

Het universeel succes van "Gasolina" verbaasd ons enrom, we wisten dat het een goed nummer was en zagen dat aan de reacties in Ameriak, maar dat het mondiaal zo'n succes ging woorden hadden we nooit gedacht.

Luny Tunes nam gebruik van de situatie om hun affectie ten opzicht van hun landgenoten te tonen.

"We groeten het volk van de Dominicaanse Republiek, en spoedig zullen we terug keren voor een verdiende vakantie. Wees dus niet verrast ons op een of ander plaats tegen te komen. We zijn toe aan vrije tijd en wat is beter dan terug te keren naar je moederland en daar te genieten van een welverdiende vakentie.

Latin Grammy Awards 2005 - Official website

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be