-:: www.Reggaeton.be ::- Daddy Yankee krijgt MTV special

More info about artists you can find at: http://www.reggaeton.eu


Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

 
Daddy Yankee krijgt MTV special (30/08/2005)
 

 

Daddy Yankee is officieel een icoon, hij heeft een deal met Pepsi, heeft zijn eigen platenlabel, binnenkort zijn eigen kledinglijn en hij krijgt een show bij MTV.

Alsof "Gasolina" nog niet genoeg publiciteit kreeg, heeft MTV besloten een special te maken onder de naam "Rumble". Voor deze special hebben ze Daddy Yankee gevraagd, naar het schijnt voor zijn charisma en zijn good looks.

Niet alleen MTV heeft de reggaeton artiest opgemerkt, El Cagri (Daddy Yankee) was hard aan het werk aan een deels biografische film, toen hij van enkele andere film studios aanvragen kreeg om een presence te maken in een van hun films.

Daddy Yankee kent de trukken van de marketing en was er als de kippen bij om met MTV in zee te gaan. Hij weet ook dat MTV globaal is. Het programma zal voornamelijk over muziek, de artiesten en natuurlijk de Parties gaan. Je zal Daddy Yankee zien dansen en omgaan met heel veel mooie vrouwen.
Op dit moment is nog niet veel geweten over de show, maar een ding is zeker reggaeton en parties gaat heel goed samen.

Reggaeton is nog steeds aan het groeien, zowel in Noord-Amerika als in Europa maar als MTV Daddy Yankee uitkiest voor deze rol, wat is dan het volgende. Iedereen is eerst en vooral vol verwachting naar de eerste film, deze zal normaal in september te zien zijn in (spijtig voor ons) Amerika, misschien later in europa, we houden je op de hoogte.

Wat is de volgende stap, voor Reggaeton, Muziek naar Film?
Discussier desnoods hierover in ons Forum

(bron: masflowcity.com)

Venster sluiten

  Sonnerie gratuite sur www.jamba.be

© Reggaeton.be 2005 / 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be